- 12 Şubat 2015
- 6.515
- 15.856
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende oyle :)senınde tanıstıgımıza memnun oldumm
ay daha vermedım ben ? yorumlayıp tek tek verıcemYok nicklerden ziyadr kime oy verdiğini merak ettim
Astelya..Kendine ver :) ben oyle yaptım :)
Oylar genele acik.Anlayamadım ben. Kendime oy verdiğim nasıl 1 numaralı yarısmacı olduğumu anlatıyor
Gercekten merak ediyorım. Daha once yarısmada bende varım dedim sonrada kendime oy verdim dedi 2 side yasak değil. Yanlıs olan ne?
Neyse cok problem değil fakat keske bildirimler yapılsaydı ozaman ben oy verenleri göründüğünü bilmiyordum mesela. Yarısmaya girdiğini soylemel yasak değil kime oy berdiğini soylemek yasak değil. Enteresan yani. Kurallar eksik verilmiş o halde. İyi aksamlar.Oylar genele acik.
Ben sana oy verenlere veya arkadaslar oylanma miktarlarina tiklayinca senin nickini goruyorlar.
Ve sen ben kendime oy verdim demekle kendini belli etmis oluyorsun..
1 numaraya oy verenlere baktigimda nickin var.
Biri bu yorumunu okuyup oy verenlere baktiginda vok rahat anlar..
Sikayetler de gelmistir bunub uzerine..
Yapabilecegim bir sey yok uzgnum..
Neyse cok problem değil fakat keske bildirimler yapılsaydı ozaman ben oy verenleri göründüğünü bilmiyordum mesela. Yarısmaya girdiğini soylemel yasak değil kime oy berdiğini soylemek yasak değil. Enteresan yani. Kurallar eksik verilmiş o halde. İyi aksamlar.
67 oy ne olacak tekrar mı oy kullanacaklar?Kurallar eksik degil. Her yarismada bu yemek olsun sac olsun moda olsun..
Her zaman genele aciktir anket..
Bundan oncekinde de genele acikti..
Kurallarda kendini belli etmek yasaktir.
Yaziyor..
Uzgunum..
Kazene bildirdim haber gelsin aciklama yapacagim.67 oy ne olacak tekrar mı oy kullanacaklar?
Talihsizlik olmuş, epey bi farkla öndeydiKazene bildirdim haber gelsin aciklama yapacagim.
Talihsizlik olmuş, epey bi farkla öndeydi
Problem orda değilde tıklandığı zaman kimler oy vermiş onu görebildiğimizi bilseydim keske. Kısmet değilmiş.Ben yarismanin en basindan beri defalarca soyledim.
Oylamayi acmadan oncede soyledim..
Kotu yorum geldi mudahale ettim.
Yarismacilar arasinda ilk sayfa da cok oy alir gibilerinden yorumlar vardi buna da mudahale ettim.
Defalarca oy verenlerin profillerini kontrol ettim.
Ediyorum dala..
Ama cok acik ve net bir kural var.
Sen 1 numaranin astelya olmagini bilmiyorsun fakat kendime oy verdim ben yazisini okuduktan sonra oy verenlere bakmislar anlamislar..
Sende baksan sende anlarsin..
Birileri anlamış ki şikayet gelmiş zaten. Ben onun kurduğu cümle için talihsizlik dedim zaten. Bazen böyle hatalar yapabiliyoruz dikkatimizden kaçıyorBen yarismanin en basindan beri defalarca soyledim.
Oylamayi acmadan oncede soyledim..
Kotu yorum geldi mudahale ettim.
Yarismacilar arasinda ilk sayfa da cok oy alir gibilerinden yorumlar vardi buna da mudahale ettim.
Defalarca oy verenlerin profillerini kontrol ettim.
Ediyorum da hala..
Ama cok acik ve net bir kural var.
Sen 1 numaranin astelya olmagini bilmiyorsun fakat kendime oy verdim ben yazisini okuduktan sonra oy verenlere bakmislar anlamislar..
Sende baksan sende anlarsin..
Gercekten uzgunum canim..Problem orda değilde tıklandığı zaman kimler oy vermiş onu görebildiğimizi bilseydim keske. Kısmet değilmiş.
Ben sizin samimiyetinize güveniyorum zaten, dediğim gibi kısmet değilmiş.Gercekten uzgunum canim..
Bak soyle olsaydi..
Senin bu mesajini yazmamla ben gorseydim.
Dakikasinda mudahale etseydim sana.
O zaman sorun olmazdi.
Ama sen yazmissin..
Ve bana sikayey gelmis.
Anlamislar.
Anlafiklari icin su saatten sonra sana uyari yazsam bile nafile..
Bir fayda etmez anlatabildim mi :)
Birileri anlamış ki şikayet gelmiş zaten. Ben onun kurduğu cümle için talihsizlik dedim zaten. Bazen böyle hatalar yapabiliyoruz dikkatimizden kaçıyor