En sonunda kendime zarar verecem

Hatice Trk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
56
22
3
34
Hayırlı günler herkese. Ben 4ay önce yani 1.yıldönümümüzde eşimi kaybettim 21 yaşındayım. Eşimde 25yaşındaydı iş kazası geçirdi 1hafta yoğun bakımda yattı sonra vefat etti. Doğal olarak çok üzüldük yıkıldık ailecek. Çok istemiştik ama nasibimiz değilmiş bi evladımız olmadı. Şimdi buna da şükrediyorum aslında çünkü bide bebek olsa bu kadar da sabredemezdim heralde. Ama bazı zamanlar keşke olsaydı dediğim de oluyo tabi. Şuan annem ve abilerimle yaşıyorum babamla 3yıldır görüşmüyorum. Neyse ben diyorum ki yavaş yavaş yaralarımı sarıyorum iyileşiyorum derken dün akşam eve misafir geldi. Ben taziye için gelecekler sanırken bi oğulları varmış onu göstermek için gelmişler meğer. O. Kadar sinirlwndim o kadar üzüldüm ki anlatamam Kendime zarar verecem en sonunda diyorum herkes gidince annemle kavga ettim bi ton laf saydım onu kırmak da istemiyorum ama dayanamıyorum sabrım kalmadı. Kimse beni anlamıyo...
Başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama bazen içimdekileri anlatıp içimden atmak istiyorum sadece. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin çok zor bir olay kolay atlatilamaz tabi ki de
Ama bence bir cocuk sahibi olmamış olmanız daha iyi o çocuğu tek başına büyütmek kolay değil yani birde bir çocuğun babasız büyümeside kolay değil
Ben 22 yaşındayım hiç bir tecrübem yok sadece fikirimi paylaşıyorum Allah sabır versin

annenlerinde acelesi neymiş hemen öyle. böyle yara sarmak mı olurmuş başlarından atmak gibi olmuş. yeri geliyor kimseden fayda olmuyor sen kendine dost ol ölümü sakın düşünme.
başın sağolsun bu arada zor bir sınavdasın bol bol dua et.

Öncelikle başınız sağolsun. Rabbim sabrını versin inşallah..
İyi şeyler düşünmeye çalışın ne kadar zor olsa da..
İnsanlar anlamıyor yaşamadan o yüzden onlara kızmak yerine dua edin. Umarım güzel kapılar açılır iyi günler görürsünüz

Canım herkes bizi ve içimizi anlamıyor.Taş yerinde ağırdır eşinin acısı ve hatırasının sendeki yerini hissedememişler.koca mı koca işte biri gider biri gelir olmuş.Ama iyi niyetli düşünülmüş te olabilir kendilerince

Çok sağolun Allah razı olsun. Tabi ki çocuk konusunda bazen olsaydı diyorum ama sonra hemen demek ki ben bu kadarına dayanabilirmişim deyip susuyorum. İlginiz için teşekkür ederim..

Ya herkesten benim yaşadıklarımı şuan içinde bulunduğum hali anlamalarını bekleyemem tabi ki ama sadece benim hayata karşı verdiğim tepkilere saygı göstersinler ben sadece bunu istiyorum. Ama neden çevremdekiler böyle yapıyo anlamış değilim. Böyle yaparak beni kendi içime çekilmeye zorluyolar sonum ne olacak bilmiyorum

Allah razı olsun. Sağolun inşallah..

Allah bol sabir versin sana Allah rahmet eylesin..Daha 4 ay olmus bu ne terbiyesizlik ya ne kendini bilmezler var insan sasip kaliyo,, Bol Bol Yasin oku esine cnm hem onun ruhuna gider hemde sende huzur bulursun üzülme Allahìn takdiri ömrü okadarmis..

İyi niyet varsa da keşke zamana bıraksalardı ya bilemiyorum. Mevlam herkese hayırlı yollar çizsin hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

Bende anlayamadım ya zaten ne yapmaya çalışıyolar. Sağolun Allah razı olsun...

Bana huzur veren tek şey okumak ve onunla kavuşacağımı hayal etmek oluyo çok şükür imanım var bunun Allahtan geldiğini bilip sabredebiliyorum. Allah sabredenlerle beraberdir. Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…