- 17 Şubat 2016
- 56
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi Hatice Trk
-
Çok sağolun Allah razı olsun. Tabi ki çocuk konusunda bazen olsaydı diyorum ama sonra hemen demek ki ben bu kadarına dayanabilirmişim deyip susuyorum. İlginiz için teşekkür ederim..Allah rahmet eylesin çok zor bir olay kolay atlatilamaz tabi ki de
Ama bence bir cocuk sahibi olmamış olmanız daha iyi o çocuğu tek başına büyütmek kolay değil yani birde bir çocuğun babasız büyümeside kolay değil
Ben 22 yaşındayım hiç bir tecrübem yok sadece fikirimi paylaşıyorum Allah sabır versin
Ya herkesten benim yaşadıklarımı şuan içinde bulunduğum hali anlamalarını bekleyemem tabi ki ama sadece benim hayata karşı verdiğim tepkilere saygı göstersinler ben sadece bunu istiyorum. Ama neden çevremdekiler böyle yapıyo anlamış değilim. Böyle yaparak beni kendi içime çekilmeye zorluyolar sonum ne olacak bilmiyorumannenlerinde acelesi neymiş hemen öyle. böyle yara sarmak mı olurmuş başlarından atmak gibi olmuş. yeri geliyor kimseden fayda olmuyor sen kendine dost ol ölümü sakın düşünme.
başın sağolsun bu arada zor bir sınavdasın bol bol dua et.
Allah razı olsun. Sağolun inşallah..Öncelikle başınız sağolsun. Rabbim sabrını versin inşallah..
İyi şeyler düşünmeye çalışın ne kadar zor olsa da..
İnsanlar anlamıyor yaşamadan o yüzden onlara kızmak yerine dua edin. Umarım güzel kapılar açılır iyi günler görürsünüz
İyi niyet varsa da keşke zamana bıraksalardı ya bilemiyorum. Mevlam herkese hayırlı yollar çizsin hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...Canım herkes bizi ve içimizi anlamıyor.Taş yerinde ağırdır eşinin acısı ve hatırasının sendeki yerini hissedememişler.koca mı koca işte biri gider biri gelir olmuş.Ama iyi niyetli düşünülmüş te olabilir kendilerince
Bende anlayamadım ya zaten ne yapmaya çalışıyolar. Sağolun Allah razı olsun...Allah bol sabir versin sana Allah rahmet eylesin..Daha 4 ay olmus bu ne terbiyesizlik ya ne kendini bilmezler var insan sasip kaliyo,, Bol Bol Yasin oku esine cnm hem onun ruhuna gider hemde sende huzur bulursun üzülme Allahìn takdiri ömrü okadarmis..
Allah bol sabir versin sana Allah rahmet eylesin..Daha 4 ay olmus bu ne terbiyesizlik ya ne kendini bilmezler var insan sasip kaliyo,, Bol Bol Yasin oku esine cnm hem onun ruhuna gider hemde sende huzur bulursun üzülme Allahìn takdiri ömrü okadarmis..
Bana huzur veren tek şey okumak ve onunla kavuşacağımı hayal etmek oluyo çok şükür imanım var bunun Allahtan geldiğini bilip sabredebiliyorum. Allah sabredenlerle beraberdir. Rabbim herkesin yardımcısı olsun...Allah bol sabir versin sana Allah rahmet eylesin..Daha 4 ay olmus bu ne terbiyesizlik ya ne kendini bilmezler var insan sasip kaliyo,, Bol Bol Yasin oku esine cnm hem onun ruhuna gider hemde sende huzur bulursun üzülme Allahìn takdiri ömrü okadarmis..
Çok sağol Allah razı olsun..Başin sagolsun haticecigim.
Amin canım..İyi niyet varsa da keşke zamana bıraksalardı ya bilemiyorum. Mevlam herkese hayırlı yollar çizsin hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?