- 17 Şubat 2016
- 56
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi Hatice Trk
Hayırlı günler herkese. Ben 4ay önce yani 1.yıldönümümüzde eşimi kaybettim 21 yaşındayım. Eşimde 25yaşındaydı iş kazası geçirdi 1hafta yoğun bakımda yattı sonra vefat etti. Doğal olarak çok üzüldük yıkıldık ailecek. Çok istemiştik ama nasibimiz değilmiş bi evladımız olmadı. Şimdi buna da şükrediyorum aslında çünkü bide bebek olsa bu kadar da sabredemezdim heralde. Ama bazı zamanlar keşke olsaydı dediğim de oluyo tabi. Şuan annem ve abilerimle yaşıyorum babamla 3yıldır görüşmüyorum. Neyse ben diyorum ki yavaş yavaş yaralarımı sarıyorum iyileşiyorum derken dün akşam eve misafir geldi. Ben taziye için gelecekler sanırken bi oğulları varmış onu göstermek için gelmişler meğer. O. Kadar sinirlwndim o kadar üzüldüm ki anlatamam Kendime zarar verecem en sonunda diyorum herkes gidince annemle kavga ettim bi ton laf saydım onu kırmak da istemiyorum ama dayanamıyorum sabrım kalmadı. Kimse beni anlamıyo...
Başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama bazen içimdekileri anlatıp içimden atmak istiyorum sadece. Şimdiden teşekkürler...
Başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama bazen içimdekileri anlatıp içimden atmak istiyorum sadece. Şimdiden teşekkürler...
Son düzenleme: