• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En sonunda boyamı keşfettim(sarı saçlar için)

vhs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
98
1
86
45
Sivas
Arkadaslar sarı saç gayet hoş güzel ama o dipler beni yıllardır mahvetti her kuaföre gidişimde dünyanın parasını saçmaktan bıktım usandım bir senedir kendim boyuyordum koleston 11-1ile baktım cok koyu olmaya başladı bende değiştirmeye karar verdim loreal 10 ile boyadım 1 ton açtı memnun kalmadım loreal çok açık doğal sarı ile boyadım oda 2 3 ton açtı yine memnun kalmadım palette yoğun açık sarıyı en son denememde saçlarım dipleri yani turuncu oldu üstüne gümüş attım yine acmadı inatla bulucam istediğim rengi derken bir kozmetikçiyle tanıştım bana onix boyanın gümüş ve fildişi boyalarını verdi yarısını bir oksidanla kullanmamı söyledi bende kullandım ve sonuç tam istediğim gibi oldu eğer benim gibi mağdur olan varsa gercekten işe yaradı tavsiye ediyorum

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 724
Son düzenleme:
mutlaka onix mi olacakmış? başka markaların bu renkleriyle olmaz mı..onixi hiç duymadım:15:

Olur mutlaka arkadasım onix kuaför boyasıymış koleston da olabilir

saç rengın cok guzelmıs tam olarak hangı renk sacın numarasını markasını yazarmısın

Yarım fildişi yarım gümüş boya 1 oksidanla karıştırıyorsunuz

Back