• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en sonunda ben de lazer yaptırıyorum

tarja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
157
7
96
İstanbul
bugün ist da bi güzellik merkeziyle anlaştım seçtiğim 5 bölgeye lazer yapılacak

alt bacak
genital
bikini
koltukaltı
favori(yüz)
olarak tercih ettim
favori kısmına da tüyler azaldıktan sonra bir iki seans iğneli yaparız tamamen kurtulursun dediler eğer işe yararsa üst bacak ve kol yaptıracağım kısmetse bundan sonra

500 tl toplam. fiyat nasıl sizce? 50 kişiyle sınırlı bir kampanyaymış görüşlerinizi almak isterim beyaz tenli siyah tüylüyüm doktor kolay olacağını söylerdi. kronik batık sorunum da bitecekmiş.

fikirlerinizi söyleyin lütfen

arkadaşım 500 lira az gibi geldi bana
böyle paket programlar 1000 liradan fazla tutuyor benim bildiğim..
lazer konusunda pahalı olana gideceksin, tecrübeyle sabit.
koltuk altım için bir sürü lazerci değiştirdim, önce ucuz olsun dedim, sonra paraya kıydım başka yerlere gittim. 1 yılı geçti, paralar aktı ama koltuk altım tükenmedi.
ben de en sonunda arkadaşımın gittiği yere gittim, pazarlık yeteneğimle orası ile seansı 50 liraya anlaştım. ilk seansta belli etti kendini. bi kaç seans sonra tüyler zayıfladı, geç çıkmaya başladı.
sonra bıraktım çünkü kıllar tamamen bitmiyor en fazla zayıflıyor, inceliyor felan.
Şimdi ayda bir doktor eldiveni ile girişiyorum, ağrı yok sızı yok. dakikada bitiyor zaten. rahatım yani.
sonuç olarak buldugun en pahalı yere git tatlım yoksa boşu boşuna para akıtırsın, hiç bi faydası olmaz

para bana da az geldi ama diyemedim bu neden bu kadar ucuz :( 50 kişiyle sınırlı dediler biz bunu adımızı duyurmak için yapıyoruz dediler. doktor hanım da vardı bişi diyemedim :(
iki tip makine varmış doktor karar veriyormuş cilde tüye göre alex ve diode

ben şimdi ne diyeyim bunlara da beni kandırmasınlar :(

para bana da az geldi ama diyemedim bu neden bu kadar ucuz :( 50 kişiyle sınırlı dediler biz bunu adımızı duyurmak için yapıyoruz dediler. doktor hanım da vardı bişi diyemedim :(
iki tip makine varmış doktor karar veriyormuş cilde tüye göre alex ve diode

ben şimdi ne diyeyim bunlara da beni kandırmasınlar :(

bence de ucuz. makineye bakarsın alex yazar üstünde.

normal fiyat 1300 tl imiş onu söylediler makineye bakarım. atış sayısını mı az yaparlar acaba bilemedim. kötü insan çok öğrenciyim şurda azıcık param var onu da kaptıramam :(

inş. sende fyda eder. ben 8 seansını 2000 TLye yaptırmıstım, yüz hariç. üst bacak da vardı bende, alt kol vardı bır de sana ek olarak.
seans bitince eski haline döndüler. yüze lazeri de kımse onermıyor burada, cok nadir öneren var. ben de 3 seans yaptırdım yüzüme alex, boynuma kılı yaydı bıraktım, iğnelıye gectım, o da iz yaptı, şimdi agda falan iyice şaşırdım ne yapacagımı...

yok güzelim bence inanma..
çevrende yaptıran birini bul, memnunsa öyle git
yoksa boşu boşuna kazık yersin benden söylemesi
beni de öyle kandırdılar, kıllarım yayıldı sadece hiç faydasını görmedim
bu en son gittiğim yere arkadaşım pakete gitmişti, çok faydasını gördü. ben de gördüm.
bence acele etme, yarın evlenmiyorsun ya :)

500 tl evet biraz ucuz ama en azından azaltsın yeter =( çünkü özellikle batıklarım inanılmaz kötü 6 yıldır çaresini bulamadım
çevremde yaptıran yok ne yazık ki ilk ben olacağım
batık olayım olmasa hiç bulaşmazdım bu işe ama ne yazık ki tüm vucudum yapıyo bu batık lanetini :(

500 tl evet biraz ucuz ama en azından azaltsın yeter =( çünkü özellikle batıklarım inanılmaz kötü 6 yıldır çaresini bulamadım
çevremde yaptıran yok ne yazık ki ilk ben olacağım
batık olayım olmasa hiç bulaşmazdım bu işe ama ne yazık ki tüm vucudum yapıyo bu batık lanetini :(

Resimler | Elos Poliklinik 430 00 34 Kızılay / Ankara

benim gittiğim yer burasıydı canım
buradan hangi aleti kullandıklarını öğren, kendi gittiğin yer ile karşılaştır o zaman

Son düzenleme:
canım oradan memnun kaldın mı??
edit: daha doğrusu kaç seans hangi bölgelere gittin ve ücret ne kadar acaba aklımda 1-2 yer var da elos da onlardan birisi

tekrar söylüyorum
kıl sorunun tamamen bitmeyecek
ama kılların zayıflayacak ve geç çıkacak :)
ben koltuk altı için gittim, 3-4 seans. seansı 50 lira. ama bu fiyat için bayağı pazarlık yaptım :) bir de buranın öncesinde 1 sene zaten lazere gitmiştim ben. ama sadece gecikiordu, zayıflama hiç yoktu. burda hemen zayıfladı kıllarım.
arkadşım buraya paket için gitti, yani bacak genital koltulaltı vs.. 1000 liradan fazla verdi.. tamamen bitmedi , ama çok zayıfladı onun da. hatta benimkinden daha iyi onun koltukaltı
öneririm yani, buraya git

ben de 4seans alex yaptırdım ama açıkçası pek sonuç alamadım hele karın ve bele de yaptırdım salak gibi oraları uyardı :( bitmesini zaten beklemiyordum ama %70lik bi azalma bile benim için çook önemli.5aydır ara verdim ama bu aralar başlamak istiyorum orayla gidip bir görüşeyim umarım fiyat konusunda da anlaşılır memnun kalırım :):)

ben de 4seans alex yaptırdım ama açıkçası pek sonuç alamadım hele karın ve bele de yaptırdım salak gibi oraları uyardı :( bitmesini zaten beklemiyordum ama %70lik bi azalma bile benim için çook önemli.5aydır ara verdim ama bu aralar başlamak istiyorum orayla gidip bir görüşeyim umarım fiyat konusunda da anlaşılır memnun kalırım :):)

canım benim de göbeğimde var ama ben onları cımbızla yoluyorum onun için lazere gitmeye gerek yok bence
pazarlık yap hemen atlama tamam mı :D

Back
X