• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en son yürekler ölür-canan tan

evet en son kitabı...piyasaya çıkmadan önce iki bölümünü okumuştum dikkat çekiciydi kitabını aldım ama öncesinde çok kitap var sırada.beğeneceğimizi düşünüyorum.

alıntı:

Bu kez yazar, aşk'ın yanı sıra organ nakli konusuna da dokundurmuş kalemini. Yaşamla ölümün kıyasıya savaştığı yol ayrımında geçen çarpıcı bir öykü. Yanı başımızda yaşanıyormuşçasına gerçek...

'Sen, gözlerinden ateşler saçarak, zehirli oklarını bana yöneltirken, ben sana âşık oldum Nehir...'
'Sen, tüm şatafatlı tanımlardan sıyrılıp en doğal halinle, yaramazlık yapan çocuklar gibi boynunu bükmüş bağışlanmayı beklerken, ben sana âşık oldum Deniz...' Yüreklere düşen ilk kıvılcımlar... Sonsuza dek süreceğine inanılan aşk, mutluluk... Ve o uğursuz kaza! Kadının belleğinde kalan son sözcükler... 'Sıkı tutun Nehir!...

2 günde bitirdim,beğendim,bu sefer diğerlerinden biraz daha farklıydı ama bu canan tan romanları adına okuduğum en son kitabı olacak. yasakkelime yine zengin,eğitimli,modern,dört dörtlük kişiler,yani keşke sadece pirayeyi yazmakla yetinseydi de,ne yüreğim seni çok sevdide,ne de en son yürekler ölürde tekrara düşmeseydi...ama yinede herşeye rağmen akıcı,güzel bir kitaptı.ben sonunu beğenmedim keşke daha değişik bir şekilde bitirseydi :delphin: bazı yerlerinde gözyaşlarınıza engel olamayacaksınız

güzel bir kitap şu an elimde okuyorum aam deniz35 in de dediği gibi canan tan romanları hep belli bir ekonomik düzeye sahip zümre çevresinde geçiyor. yine de bu kitabı diğerlerine göre biraz daha hoşuma gitti.farklılıklar var.

Bende aldım..Okulda da okuyorum kitabı, sonlarındaym, kitabı okulda unuttum off çok merak ediorum fisfisfis Canan Tan'ın bütün romanlarını okudum yine yapmış yapacağını..Ve bu sefer organ nakli konusuna da değinmiş, bu konuda anlatılanlarda çok etkileyici..Nehir ve Denizin aşkları ve o kaza!Gözyaşlarımı tutamadım ben...senağlamaKezinlikle tavsiye ederim..Yalnız çok etkileyici bi son olacağını düşünmüyorum..Ben şu bölümlerden çok etikilendm..::

''Nehir olmuş neye yarar, bundan sonrasında?
Deniz'e olaşamayacak olduktan sonra...''senağlama

''Ölümün kollarında Deniz'e , Deniz'in kollarında ölüme kavuşmak mümkün olabilseydi keşke...'':a015:

bende okudum kitabı arkadaşlar.tüm canan tan romanlarını okudum.hikaye güzel.çok hoşuma gitti yalnız sonu biraz aceleyle bitirilmiş havası verdi bana.sizde de öyle oldumu.sanki daha güzel bitebilirdi.

okuyali cok oldu ama adini görünce yine aklima geldi nehirrrrrrrrrrrrrr cok cok guzel

Back