en son yaptigim havlu dantelleri

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
ben cok büyük islerle ugrasamiyorum malesef cabuk SIKILIYORUM ne yazikki
onun icin böyle kücük kolay ve cabuk biticek seylerle oyaliyorum kendimi kaydirigubbakcemile2
allah nasip ederse bunlari kizimin ceyizi icin yapiyorum cabuk SIKILDIGIM icin o evlenme yasina gelene kadar anca yapar bitiririm naniknanik

Eklentiler

• $IMG_4715.JPG
    48,6 KB · Görüntüleme: 124
  • $IMG_4718.JPG
    62 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMG_4719.JPG
    48,7 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_4723.JPG
    52,5 KB · Görüntüleme: 111
  • $IMG_4721.JPG
    48,4 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
canım ellerine sağlık, çok guzel olmuşlar
ben oldum olası dantelden hazetmiiyorum nedense, helede havlularda :))

süper ...
ikinci resimdeki....nasıl havluya monte ediliyor... çok hoş görünüyor ...
emeğine sağlık...

süperrrr bi kouya deyinmissin canim bu havlu dantelleri annemin ellerinden öperler :teytey:
öyle bi becerim ve sabrim yok malesef ama bu dantel kenarina diilde üstüne dikiliyo annemde saolsun cok iyi yapar Şeniz

oh be foto eklemeyi ögrendim ya yeniden düzenledim
ben fazla el isi bilmemde becerememde yaparsamda böyle ufak defek oslerle oyalaniyorum anca ise :)

Ne kadar marifetlisin KK'dan vakit bulup da bunları ne zaman yapıyorsun kaydirigubbakcemile3

Eline sağlık güzel günlerde kullanın
:1hug:

Ne kadar marifetlisin KK'dan vakit bulup da bunları ne zaman yapıyorsun kaydirigubbakcemile3

Eline sağlık güzel günlerde kullanın
:1hug:

bilgisayar basinda oturmadigim zamanlar yapiyorum canimkaydirigubbakcemile3ama öyle ufak defek fazlasini beceremiyorum cünkükaydirigubbakcemile3

özelikle ilk örneği çok beğendim,çok muntazam durmuş ellerinize sağlık iyi günlerde kulansın kızınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…