En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz oyunlar ve yorumları?

lakeoftears

Omnesvulnerantultimanecat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
5.104
1.972
448
sinema için var da neden tiyatro için yok???

ilk yorum benden olsun

en son istiklal deki maya sahnesinde ekip tiyatrosunun sahneye koyduğu kara sohbet adlı oyunu izledim.
Sahne ve salon pek sevmediğim türde küçücük olsa da oyunu çok beğendim.
Başroldeki oyuncular da gerçekten çok iyi oynamışlar,tavsiye ederim.

venedik taciri -tiyatro pera

tiyatro peranın o çok sevdiğim küçücük ama oyuncularla içiçe olduğum sahnesine bayılıyorum.shakespeare in ölümsüz eseri venedik taciri nin modern bir uyarlaması.Yani olay günümüzde geçiyor ,gerçekten etkileyici ancak cep telefonları bilgisayarların ve borsanın olduğu bu uyarlamada sanki oyundaki yasalar pek olmamış yani zaten venedik dükü, mahkeme ve yasalarını çıkartılırsa oyundan da eser kalmayacağı için uyarlama pek olmuş mu bilemiycem ama son derece keyifli 2 saat yaşatıyorlar oyuncuların performansı ve özellikle nesrin kazankaya her zamanki gibi muhteşemdi.

güzel bir konu olmuş.

ben genelde şehir tiyatrolarına gidiyorum.en son gittiğim değil ama genel olarak gidip de beğendim oyunları yazarsam;

Şark dişçisi

İstanbul efendisi

Tehlikeli İlişkiler

İntiharın Genel Provası

hala oynuyorlar istanbul şehir tiyatrolarında aklıma bunlar geldi şimdilik geldikçe yazarım.

evet şehir tiyatroları bu sene gerçekten çok güzel oyunlar sahneliyor,bahsettiğin oyunları henüz izleyemedim ama ben de bu sene birkaç oyunlarına gittim.

Gönlümdeki Osman Hamdi Bey

Mesut İnsanlar Fotoğrafhanesi

Perşembenin Hanımları

ve
Doğum Günü Partisi

bu sene şehir tiyatrolarında izlediğim oyunlar.
Daha sakin bir zamanımda özellikle de doğum günü partisi oyunu için bir yorum yazmayı düşünüyorum.
Zaten aslında en son gittiğimiz değil de senin de dediğin gibi yorum yazmak istediğimiz her oyunu burada değerlendirebiliriz.

Aklıma Lüküs hayat geldi çok güzel bir oyundur ben seyredeli baya oldu hala oynuyor seyretmeyen kalmış mıdır bilemicem ama gitmeyen varsa kesinlikle gitmeli.

ben de tarla kuşuydu juliete gitmek istiyorum kaç yıldır bir türlü uygun zamanda uygun sahnede bulup gidemedim.ona çok eğlenceli diyorlar.

istanbul büyükşehir belediye tiyatrolarının yeni oyunu 'Ocak' ı izledim cumartesi günü.1963 yılında bir Türk ailesinin başından geçenleri ve karşılaştıkları sorunları birbirleriyle kenetlenerek çözmeleri anlatılmış.Oyunun hikayesi çok güzeldi zaten bir işin içinde Turgut Özakman olur da hiç kötü olabilir mi.Oyuncular ,dekor ,radyo sesleri,şarkılar hepsi çok güzeldi zaten tüm salon ayakta alkışladı.

uzun süredir tiyatroya gitmeye vakit bulamadım.

baktım da şehir tiyatrolarının birçok yeni oyunu varmış.ocak da ilgimi çekti ama bu sezon bitiyor.gitme fırsatım olur mu bilemiyorum ama onun dışında Kösem Sultan da ilgimi çekti.eski oyunlardan IV.Murat'a gitmiştim beğenmiştim.tarihi oyunlar da ilgimi çekiyor.inşallah fırsat bulur da birkaç oyuna gidebilirim.gidersem yorumlarımı da yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…