Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslıcım ben yine bu takımı beğenmiş biri olaraktan söyleyeyim. ben de bunu8 çok beğendim ve 1-2 ay hep bunu alacağımı düşündüm. fakat gördüğümde gardrobunun içinin kullanışsız olacağını düşündüm fakat çok güzel bir takım. yanlış hatırlamıyorsam ütü masası koyma yeri de vardı. ama eşya biraz zor alacak gibi. 2000 e yakındı ben baktığımda da düşmüş fiyatı
Ben beğendim canım, fiyatıda gayet uygun..yatak dışında değilmi fiyatı, yatağa ayrı fiyat veriyorsunuz...
beyenmene sevindim canım evet zaten bütün mobilyalarda bu böyledir yatak kendileri anca hediye etcekte öyle olur yani genelde yatak için hep ayrı fiyat verilir.aslında bazalı olduğu zamanda ek bir ücret istiyorlar ama bu takımda kendinden bazası var ve fiyata dahil ekstra bir fiyat yok
Anladım canım, bende bu işlere yeni yeni başlıyorum da pek bilmiyorum, fiyatı, rengi hoşuma gitti. Bende böyle bişey alabilirim , teşekkürler..![]()
Çok teşekkür ederim canım, inceliyorum şimdi söylediğin yeri , çok sağol...Harika şeyler var, hemde Bursa'da..Eğerki olursa zaten Bursaya gelin gideceğim.Gerçi
benim durumum henüz belli değil, olursa nasipse yaza düğün olcak inşallah, darısı başıma o zaman![]()
Canım sen o zaman direk bursa inegöl den bak hem daha kaliteli hem daha uygun fiyatlar.benim durumumda henüz belli değil canım oturacağımız evde lanet olası bir kiracı var onun kontratının dolup evden çıkmasını bekliyoruz.ocak sonunda falan anca çıkar yani.nisan düğünü istiyoruz bizde
Biz sevgili aşamasındayız, ama niyetimiz evlilik tabi, o yüzden tam belli değil herşey. Aklımda bulunsun İnegöl den bakacağım eşyalarımı, çok teşekkürler canım. Demek sende kiracının çıkmasını bekliyorsun, sağlıksın olsun, hem bahara kadar eksiklerini tamamlarsın hemde havalar ısınmış olur. Hadi hayırlısı canım..
Sevgiler..![]()
aslıcım bende çok beğendim bunu biliyosun zaten :) umarım gününüz biran önce gelirde alırsınız bu takımı
Bizde kiracı çıkmasını bekliyoruz :)