Yatak Odası Dekorasyonu En son beğendiğim yatak odası..

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Daha 5ay 6gün var düğüne ama ben şimdiden beğendimmm
Karar değiştirmezsem bunu alcam 4ay onra eşya alışverişine çıktığımızda.

1950 TL den 1500 TL ye düşmüş kampanyadaymış.
Allegro home un ürünü.İnegöl mobilya.İstanbul İkitelli Masko da yerleri var.Üretimi ve genel müdürlüğü İnegöl de.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok hoş canım, diğer beğendiğin takımdan daha güzel bence, fiyatı da uygunmuş
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
:16:

bu benim takım aslı :)
bazalı olması takımın çok iyi oluyor

aslıcım ben yine bu takımı beğenmiş biri olaraktan söyleyeyim. ben de bunu8 çok beğendim ve 1-2 ay hep bunu alacağımı düşündüm. fakat gördüğümde gardrobunun içinin kullanışsız olacağını düşündüm fakat çok güzel bir takım. yanlış hatırlamıyorsam ütü masası koyma yeri de vardı. ama eşya biraz zor alacak gibi. 2000 e yakındı ben baktığımda da düşmüş fiyatı

aslıcım ben yine bu takımı beğenmiş biri olaraktan söyleyeyim. ben de bunu8 çok beğendim ve 1-2 ay hep bunu alacağımı düşündüm. fakat gördüğümde gardrobunun içinin kullanışsız olacağını düşündüm fakat çok güzel bir takım. yanlış hatırlamıyorsam ütü masası koyma yeri de vardı. ama eşya biraz zor alacak gibi. 2000 e yakındı ben baktığımda da düşmüş fiyatı

Canım bu modeli satışa sunan bi çok firma var istanbulda.bu dolabın içi gayet kullanışlıydı ütü masası yerini bilmiyorum farketmedim ama evet 1950 tl bunun fiyatı normalde ama geçen senenin katalog ürünü olduğundan dolayı indirime girmiş bu sene 1500tl nakit fiyatı allegro mobilyanın inegölde üretilen bi firma yani onun ürünü bu.

Ben beğendim canım, fiyatıda gayet uygun..yatak dışında değilmi fiyatı, yatağa ayrı fiyat veriyorsunuz...

Ben beğendim canım, fiyatıda gayet uygun..yatak dışında değilmi fiyatı, yatağa ayrı fiyat veriyorsunuz...

beyenmene sevindim canım evet zaten bütün mobilyalarda bu böyledir yatak kendileri anca hediye etcekte öyle olur yani genelde yatak için hep ayrı fiyat verilir.aslında bazalı olduğu zamanda ek bir ücret istiyorlar ama bu takımda kendinden bazası var ve fiyata dahil ekstra bir fiyat yok

beyenmene sevindim canım evet zaten bütün mobilyalarda bu böyledir yatak kendileri anca hediye etcekte öyle olur yani genelde yatak için hep ayrı fiyat verilir.aslında bazalı olduğu zamanda ek bir ücret istiyorlar ama bu takımda kendinden bazası var ve fiyata dahil ekstra bir fiyat yok

Anladım canım, bende bu işlere yeni yeni başlıyorum da pek bilmiyorum, fiyatı, rengi hoşuma gitti. Bende böyle bişey alabilirim , teşekkürler..:69:

canım biz 1790 yada 1690 tam hatırlamıyorum taksitli aldık
benim eşyalarım sığdı içine
sifonyerin kapaklı olan kısmına buhar kazanlı ütümle ıvır zıvırı koydum mesela diğer kısımlar eşofman vs
gardolaptada ütü masası yeri var evet
ama ben o amaçla kullanmadım
onun yerine battaniye falan koydum oraya
bize yetti içi ama tabi herkesin giysi içeriği farklı
takımın içinde bazası olduğu ,için fiyat uygun oluo zaten
ben oyüzden bunu tercih ettim
şuan bi sıkıntım yok takımla ilgili benim için kullanışlı

003_elmas_yatak_si_detay_1.jpg

içi bu güzelim ona göre sen de kararını verirsin

canım ıcı ıyı ya ıdeal yani
bızm bktgmz yerdede takstlı fyatı 1700 flandı

anladım canım bak www.allegrohome.com burdan bakabilirsin

Çok teşekkür ederim canım, inceliyorum şimdi söylediğin yeri , çok sağol...Harika şeyler var, hemde Bursa'da..Eğerki olursa zaten Bursaya gelin gideceğim.Gerçi
benim durumum henüz belli değil, olursa nasipse yaza düğün olcak inşallah, darısı başıma o zaman :69:

Çok teşekkür ederim canım, inceliyorum şimdi söylediğin yeri , çok sağol...Harika şeyler var, hemde Bursa'da..Eğerki olursa zaten Bursaya gelin gideceğim.Gerçi
benim durumum henüz belli değil, olursa nasipse yaza düğün olcak inşallah, darısı başıma o zaman :69:

Canım sen o zaman direk bursa inegöl den bak hem daha kaliteli hem daha uygun fiyatlar.benim durumumda henüz belli değil canım oturacağımız evde lanet olası bir kiracı var onun kontratının dolup evden çıkmasını bekliyoruz.ocak sonunda falan anca çıkar yani.nisan düğünü istiyoruz bizde

Canım sen o zaman direk bursa inegöl den bak hem daha kaliteli hem daha uygun fiyatlar.benim durumumda henüz belli değil canım oturacağımız evde lanet olası bir kiracı var onun kontratının dolup evden çıkmasını bekliyoruz.ocak sonunda falan anca çıkar yani.nisan düğünü istiyoruz bizde

Biz sevgili aşamasındayız, ama niyetimiz evlilik tabi, o yüzden tam belli değil herşey. Aklımda bulunsun İnegöl den bakacağım eşyalarımı, çok teşekkürler canım. Demek sende kiracının çıkmasını bekliyorsun, sağlıksın olsun, hem bahara kadar eksiklerini tamamlarsın hemde havalar ısınmış olur. Hadi hayırlısı canım..
Sevgiler..:21:

Biz sevgili aşamasındayız, ama niyetimiz evlilik tabi, o yüzden tam belli değil herşey. Aklımda bulunsun İnegöl den bakacağım eşyalarımı, çok teşekkürler canım. Demek sende kiracının çıkmasını bekliyorsun, sağlıksın olsun, hem bahara kadar eksiklerini tamamlarsın hemde havalar ısınmış olur. Hadi hayırlısı canım..
Sevgiler..:21:

ayy canım benim yaa hakkınızda hayırlısı olsun evet sen hiç burdan araştırma mobilyalarını benim imkanım olsa gidip bursa inegölden alırdım mobilyalarımı.o kadar kaliteli ve uygunlar.evet canım bi kiracıya bağlı yani evlilik tarihimiz....
sevgiler canım

aslıcım bende çok beğendim bunu biliyosun zaten :) umarım gününüz biran önce gelirde alırsınız bu takımı

Back
X