Ben 10 ağustos akşam adet oldum.Döngüme göre bugün adet olmam lazım.Olacak gibi de hissediyorum.Ama diyelim olmadım.Adet belirtiside yok.İdarar testi yapsam çıkarmı?Siz hangi tarihi esas alıyorsunuz??
Gebelik hesaplama tarihinin son adet tarihinin ilk gününden başladığını biomeyen yoktur sanırım.Ayrıntılı açıklamanız için çok teşekkürler.Ama merak ettiğim şu, döngü tarihinin geçmesi adet gecikmesi sayılır mı?
canım ben çok doktora gittim onlar şöyle yapıyor mesela geçen ay ayın 5 inde adet oldun bu ay 5 ini geçmediği sürece gecikmiş kabul etmiyorlar senin döngünü falan pek sallamıyorlar benim de çok kafamı karıştırıyor bu konu
Doktorlar 30 günü baz alıyor ama siz gebelik testi yapacaksanız döngünüze göre yapabilirsiniz mesela 25 günde bir adet görüyorsunuzdur o halde 25. günde test yapabilirsiniz.
Henüz adet olmadım.Ama bugün bulantı ve koku hassasiyeti yoğundu.Bel ağrısı ve sık idrarda var.Yarın idrar testi yapıp duruma göre pzt kan vereyim diyorum.Hic bu kadar sabrettiğimi hatırlamıyorum.
Henüz adet olmadım.Ama bugün bulantı ve koku hassasiyeti yoğundu.Bel ağrısı ve sık idrarda var.Yarın idrar testi yapıp duruma göre pzt kan vereyim diyorum.Hic bu kadar sabrettiğimi hatırlamıyorum.