1-bılgısayarın başında aksama kadar otur bi işi yapıyım dedıgın yok ,2-kalabalık yerlerde yürü,3-hep senı düşündüm (hı hı ama maalesef ben senı dusunmedım ayılara kanım ısınmıyo)
karsımdakinin hele telefondakinin ' neeee' demesi nevrimi döndürüyor.. yaa anlamadım de efendim de neeeeeeeeeeeeee de ne yaaa :84: heleki sevgilimse diyen ayar oluyorum hemen tepki veriyorum ıy cok salakçaaa
Boşver,hallederiz,bakarız,sıkıntı yapma gibi söylemler beni deli ediyor, hiçbişeyi umursamayan tavırlara sinir oluyorum.Eşimin cümleleri var tabi bide,en sinir eden cümlesi ''sen haklısın çok üzüyolar seni biliyorum ama onlar benim ailem,idare et yaşlı insanlar onlar,onlara ne diyebilirim ki ,boşver konuşsunlar'' bu cümleyi duymaktan bıktım...
sen kucuksun
kizim(nereden kizi oluyorsam)
bacim, annem(seda sayan, esra erol gibi unlulerin tipik kromsu laflari )
''sen kadinsin, sen yaparsin/yapamazsin''
Allahım nasıl ifrit ediyor beni bu sözcük kümesi. Eşimin ailesi bir kaç kardeş yakın civarda oturuyorlar ve birbirlerine günün her saati çat kapı gidiyorlar. Ben alışkın değilim yani nezaketen haber verilemli ki ben gelen kişi için hazırlık yapayım özenirim. Ama kayınvalidemlerin benim bu düşüncem karşısında 5 yıldır bıkmadan sürekli söyledikleri şey "olsun kahvaltılık çıkar".