• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En sexsy Erkek kokular

CadiKazani

pure love
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
6.796
2.197
373
en sexy erkek kokuları hangileri sizin fikirlerinize danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim-tatlicadiarzu-

calvin klein on bitiyorum bu kokuyoo
bide geçen avondan aldım surrender die oda eşiminde benimde çok hoşumuza gitti

çok şekerli kokularsaaa bu sıcak havalarda iyi olmuyo gerçekten,daha fresh kokular estikçe gelenler çok güzel,bide bazı stickler misss gibi :Dhihoyyyt

bencede ağır kokmalı
hafif ama etkileyici olmalı daha paylaşımlarınızı bekliorum:D

Aslında beğeniceğimiz kokular bazen değişebiliyor o veya bu gibi bişiler dediğimizde bizim beğendiğimiz kokular ortaya çıkıyo ama erkek arkdaşımızda veya herhangi bir erkek kullandığında etkilenmeyebiliyoruz...
Çok iyi hatırlıyorum bir arkadaşım bir parfüm kullanıyodu o kadar güzeldi ki yanından ayrılmak istemezdim ama ben mesela kokladığımda inanılmaz ağır geliyodu bana başım ağrıdyodu...Tene uyumla ilgili bence birazda.....
Tabi yine de beğendiğim parfümler yok değilllsengözlerimebaksanab

ben eşimin yıllardır kullandığı kokuya bayılıyorum verdure bronze eşimin tenine çok yakışıyor.

1 MILLION ALDIM EŞİME ÇOK ETKİLEYİCİ KOKU BENCE BU BİTİNCE KESİNLİKLE RALP LAURENNİN XS BLACK DİYE KOKUSU VAR KESİNLİKLE ONU ALACAĞIM ÇOK GÜZEL YAdelikafadulden

hehehe bencede en seksi koku burbery classic,ilk aşkımın kokusuydu üstünden 7 yıl geçti hala kokuyu aldığım yerde bi tuhaf olurum ehuehueheuhee

eşimle benim vazgeçilmezimiz..
gio..yaz-kış kullanılabilen nefis bir koku opuyorumnanaktan

Back