- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
-
- Konu Sahibi Maina Sipsi
Baslayamıyorum bile maalesef :/bazen bana da oluyor ama dediğim gibi bazen havalardan herhalde
canın sıkkınken hiçbirşey yapmayınca dahada boğulursun. birşeylerle ilgilenmen gerek.
Cok istiyorum cünkü bir sürü isim aksıyorKarakter yapiniz bu demek ki ..bazilari moral bozuklugi ile cok yer bazilari cok konusur bazilari durgunlasir uyur...ben de moralim bozukken mala baglayanlardim..yemem icmem oturur yatarim..boyle olmasini istemiosan ve cok etkiliyosa seni kendini zorlayacaksin..
Suana kadar yapmam gereken o kadar isim aksadı ki sitede takılmak veya uyumak gibi iki secenegim oldugunu düsünür hale geldim :/bendensin sınavlarım geldi çattı ama çalışmak istemiyorum en küçük şeye dertlenip kafamdan büyütüyorum sonrası birton rahatsızlık sıkıntı hastalık malesef huy bu :/
kader arkadaşım su yapılacak iş varken sırf onları yapmamak için halı desenleri bile ilgimi ceker oldu iş yapmamak için ders calısmamak için siteden cıkmıyorumSuana kadar yapmam gereken o kadar isim aksadı ki sitede takılmak veya uyumak gibi iki secenegim oldugunu düsünür hale geldim :/
Bir gaza gelsekte cıksakkader arkadaşım su yapılacak iş varken sırf onları yapmamak için halı desenleri bile ilgimi ceker oldu iş yapmamak için ders calısmamak için siteden cıkmıyorum
Depresyon belirtisi sizinkisi , yardım almayı deneseniz?Beni uzun süredir cok rahatsız eden bir huyum var ve maalesef gündelik hayatımı asırı derecede etkiliyor gerilememe sebep oluyor.
Sorun su ki moralim bozuk oldugunda hicbir sey yapasım gelmiyor.Mesela suan moralim bozuk ve yemek dahi yiyesim yok.Ama bu cok kücük bir moral bozulugu dahi olsa böyle.En kücük üzüntümde sıkıntımda çözüleceğini bildiğim şeylerde bile sadece öyle durmak,yatmak veya oturmak istiyorum.Anlayacagınız o ki islerimde çok aksıyor böyle olunca.Günlük sporumu yapamıyorum.Uyguladıgım bir diyet programım var bu bile aksıyor.Calısmam gereken seyler var.Ama en kücük moral bozulugunda sadece yatıp hicbir seyle ilgilenmiyorum.Elimden geldiginde asmaya calıssam da suan önümde olan yemegi hic yiyesim yok mesela.Oysa ki moralim bozulmadan önce ben actım.Lütfen yardım edin
banane bak forumun rengi çok güzelBir gaza gelsekte cıksak
Depresyon belirtisi sizinkisi , yardım almayı deneseniz?
Ooof ofbanane bak forumun rengi çok güzelkonular çok ilgi çekici
Hala cıkamıyorum saat de 6 olmus calısmam lazımdepresyonun adını buldum tembellik
hadi hadi başka neden olucakHala cıkamıyorum saat de 6 olmus calısmam lazım
Tembel de değilizdir ki ya
bu psikolojik bir şeydi yawBeni uzun süredir cok rahatsız eden bir huyum var ve maalesef gündelik hayatımı asırı derecede etkiliyor gerilememe sebep oluyor.
Sorun su ki moralim bozuk oldugunda hicbir sey yapasım gelmiyor.Mesela suan moralim bozuk ve yemek dahi yiyesim yok.Ama bu cok kücük bir moral bozulugu dahi olsa böyle.En kücük üzüntümde sıkıntımda çözüleceğini bildiğim şeylerde bile sadece öyle durmak,yatmak veya oturmak istiyorum.Anlayacagınız o ki islerimde çok aksıyor böyle olunca.Günlük sporumu yapamıyorum.Uyguladıgım bir diyet programım var bu bile aksıyor.Calısmam gereken seyler var.Ama en kücük moral bozulugunda sadece yatıp hicbir seyle ilgilenmiyorum.Elimden geldiginde asmaya calıssam da suan önümde olan yemegi hic yiyesim yok mesela.Oysa ki moralim bozulmadan önce ben actım.Lütfen yardım edin
Az önce bir yoruma yazacagım seyi buraya da yazacagım.Belki daha fazla kisi görür umuduyla
.Bilginiz varsa bu konuıda bunlarıda paylasayım
Mesela sevdiklerimden sürekli güvence istiyorum.Acaba beni bırakırlar mı acaba bir gün giderler mi gibi sacma sacma düsünceler icersine giriyorum sürekli.Durup dururken birini kaybetmekten korkuyorum.Sevgilimi de bu konuda hep rahatsız ediyorum zaten.Bir seyi olmasada sürekli bir sey mi oldu bir seyin mi var gibi sorular soruyorum.
Dısarıda fazla kendim gibi davranamıyorum.Zaten iki kisi bile bana aynı anda baksa yüzüm kızarıyor.Rezil olacak bir sey yapmaktan korkuyorum
Her seyden süpheleniyorum.Her seyi kafama takıyorum.Mesela gecen fazla da yakın olmadıgım biri benden bir sey istemis bende duymamısım.Sonra takmadı sinir oldum dedi.Bende noldu falan dedim istedigi seyi yaptım ama gercekten cok icimde kaldı.Yani hala "acaba onu duymadıgıma gercekten inandı mı?" diye soruyorum kendime.Oysaki konu cokta uzamamıstı
Hep kafamı rahatsız eden düsünceler icersindeyim ayrıca
Geceleride nedenini anlamadıgım bir sekilde korku oluyor düsüncelerim cok fazla artıyor ve uyuyamıyorum
Yardım alamam suanlık
Alabilsem söyleyecek baska seylerimde var.Bilginiz varsa bu konuıda bunlarıda paylasayım
Mesela sevdiklerimden sürekli güvence istiyorum.Acaba beni bırakırlar mı acaba bir gün giderler mi gibi sacma sacma düsünceler icersine giriyorum sürekli.Durup dururken birini kaybetmekten korkuyorum.Sevgilimi de bu konuda hep rahatsız ediyorum zaten.Bir seyi olmasada sürekli bir sey mi oldu bir seyin mi var gibi sorular soruyorum.
Dısarıda fazla kendim gibi davranamıyorum.Zaten iki kisi bile bana aynı anda baksa yüzüm kızarıyor.Rezil olacak bir sey yapmaktan korkuyorum
Her seyden süpheleniyorum.Her seyi kafama takıyorum.Mesela gecen fazla da yakın olmadıgım biri benden bir sey istemis bende duymamısım.Sonra takmadı sinir oldum dedi.Bende noldu falan dedim istedigi seyi yaptım ama gercekten cok icimde kaldı.Yani hala "acaba onu duymadıgıma gercekten inandı mı?" diye soruyorum kendime.Oysaki konu cokta uzamamıstı
Hep kafamı rahatsız eden düsünceler icersindeyim ayrıca
Geceleride nedenini anlamadıgım bir sekilde korku oluyor düsüncelerim cok fazla artıyor ve uyuyamıyorum
Sanırım gerceklerle yüzlesmenin vakti geldihadi hadi başka neden olucak
Cok tesekkür ederimBana ciddi gibi geldi , bir çok kadın borderline'dir , sizde de bu belirtiler var , bence forumda ki yorumlar yetersiz , güvenebileceğiniz bi piskyatriste ihtiyacınız var. Allah yardımcınız olur inşallah atlatırsınız.