Kontakt Lens en sevdiğiniz renkli lens markası nedir kızlar?

changing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
5.578
52
uzun zamandır lens kullanıyorum ve ben şimdiye kadar en çok solotica dan memnun kaldım sizlerin de yorumlarını bekliyorum

evet solotica oldukça güzel,gerçi ben sadece solotica ve freshlook kullandım şimdiye kadar zaten :)solotica quartzom var,şimdi de aylık topazio siparişi verdim haftaya elimde olacak,freshlookta ise sterling gr:KK55:ay ve hareli yeşil kullandım.radikal bi değişiklik isteyenler solotica kullanmalı bence :) haa bu arada ben daha birkaç aylık lens kullanıcısıyım :)

pupili ne kadar büyük olursa olsun...su gibi dokusu ve canlı güzel tonları nedeniyle rainbow diyorum...

kızlar bende renkli lens almak istiyorum,tercihim yeşilden yana fakat lens olduğu belli olmayacak kadar doğal rengi olsun istiyorum.sizce hangi marka bunu sağlar?birde fiyatları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim: )

civcivv solotica öneriyorum sana,birkaç yeşil tonu var hepsi çok güzel ve doğal duruyor.1 yıllık lens bunlar. fiyatları 160-200 arası değişiyor.forumda solotica konullarını incele. vetman10 adlı üye satış yapıyor.bu lensler brezilyadan geliyor.alan herkes çok memnun.bi göz at bakalım canım.

X