En sevdiginiz oyuncularin resimleri

türkiyeden toprak sergen=) bayılırdım şuan göremiyorum pek, sesi muhtesem ya adamın=)

ve tabiiki johnny deppim=)

ben küçükken toprak sergene bildiğin aşıktım.. odamda posterleri vardı yahu toprak sergenin bile kendisinin o kadar çok posteri olduğundan haberi yoktur zar zor buluyordum kuytu köşelerde zaten, bi tanesinde de çıplaktı söylemesi ayıp odama yaşlılar namaz kılmaya falan girince azarlıyolardı beni :kedi: yıllar sonra bi baktım o fosur fosur sigara içen toprak sergen "dumansız hava sahası" reklamlarında oynuyo.. vay anasını be dedim.. para insana neler yaptırıyo..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaşam kalitesini arttırmış işte fena mı . daha bi sev artık

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaşam kalitesini arttırmış işte fena mı . daha bi sev artık

yok kız bıraktığından oynamıyo kim bilir kaç para verdiler :roflol: adamın sesi güzel diye sigaraya hayır reklamında oynatıyolar, bilmezler ki o adamın sesi çok sigara içmekten öyle haydi buyur burdan yak :icecream:

ben en gıcık olduğumu da koymak istiyorum ya nolurr

nası bi kabiliyetsizliktir ya nasıl kasıntılıktır anlamıyorum hiçbi filmine yakışmıyo avam duruyo peeh:sinifsinif:sinir adam

evet cnm gordugum koydugunu benimkısını bu adama cok benzetiler ...bende o yuzden cok seviyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…