• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en sevdiğiniz kullanmaktan asla bıkmam dediğiniz ve aslla kullanmam dedgınız parfmler

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
evet kızlar kullanmaktan bıkmadıgınız bıttıkce aldıgınız sıze en çok yakıştıgını düşündügünüz parfüm veya parfümler hangileri vede aslla kullanmam kokusu burnunuza gelınce bıle sızı rahatsız eden parfumler hangileri:sm_cool:

avonun parfümlerini asla kullanmam aralarında güzel kokanlar var ama kalıcı diller

acik parfum kullanmam ucuz kokan kokular kullanmam midem bulaniyor hemen. onun harici her parfumu kullanabilirim

kızlar önce ben başlıyayım kullanmaktan asla sıkılmayacagım .parfümlerim paris hilton can can emporio armani she britney spears believe ve hugo boss ıntense asla kullanmam dediklerim guccı rush ve aqualina pink sugar

asla bırakamayacaklarım,
georgia armani sensi (manyağıyım bunun, kışın kullanıyorum genelde, daha bir şişe bitmeden 2.yi alıyorum)
dkny be delicious (bundan yazın asla vazgeçemem)
ultaviolet (kış kokum)
jadore
cinema

asla asla asla bir daha elime almayacağım, şişesini görünce bile midemi kaldıran parfüm;

light blue (adını yazarken bile midem kalktı ha ) :D opuyorumnanaktan

2seneden beri kullandıgım burberry weekend dii! ama artık prıvacy bi 2 senede bunu kullanırım artık :) hıc sevdıgım parfum far away ağır bi kokusu var bana göre..

Bayıldığımmm ve herzamann almakk istediğimm kokum armani mania ve noa

armani sensiyede bakmak istiyorumm

aslaa almıyacağımm hypnotic poison ve angel

en sevdiklerim midnight poison , black xs , gloria , hypnose

hiç kullanmam dediğim şu aşırı floral çiçek bahçesi gibi kokanlar..hiç sevmiyorum..örneğin kenzo flover

benim de en sevdiğim kokular
wish, hot couture, chanel coco madammosail ve chanel allure

kesinlikle chanel kokularını çok severek kullanıyorum ve çok kalıcılar tavsiye ederim

hiç kullanmam dediğim kokularsa dkny be delicious, midnight poison, burbery weekend

hımm bende armani sensi var çok fafif şekerlı bı koku ama baya bır hafıf rahatsızlık verıcı ve ben burdayım dıyen kokulaardan degıl

ya demekk öyle değill armanıı sensiii üzüldümm

bak armanı manıa da öyle değill amaa onuu sıkıncaa eşimm çaktırmadann kokluyorr benii hoşumaa gidiyorr
birde brıdney fantasy

var ondada öyle yapıyorrr

yaa burbery wekend kokuısunuu benn çok beğendimm bir arkadaşımm sıkmışş dişi kadınn kokusu gibiii ne yalann söyliyeyimm
ondandaa almayıı düşünüyorumm benn çokk beğendimmm

Back
X