En seksi tanıtım Murat Boz ve Gülşen

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Gülşen ile Murat Boz’un düet yaptıkları ‘İltimas’ adlı single’ları bugün piyasaya çıktı. İkili, şarkılarının tanıtımı ve klibi için birbirinden seksi pozlar verdi.

$gulsen_murat_boz_seksi (1).webp$gulsen_murat_boz_seksi (2).webp$gulsen_murat_boz_seksi (3).webp$gulsen_murat_boz_seksi (4).webp

Murat Boz'un böyle bişey yapmasına hiç gerek yoktu :19: Gülşen zaten yıllarca orasını burasını açarak prim yapmaya çalışan bi kadın da Murat Boz'a yakışmamış.

yaptıkları işe ne katkısı var şimdi bu pozların:44:..onu da açıklasalar bariiiii:27:

muratın sevgilisi yok muydu ya :27:
bence de, bu pzları görünce insanlar daha mı çok dinliyor acaba? sadece gündemde kalmak galiba. burda olduğu gibi. bir forum başlığı yapılabiliyorlar. sonra dur bir dinleyeyim şu şarkıyı olabiliriz. dinledikten sonra da az da olsa bir kesim albümü alma kararı alıyor olabilir. vs vs

hemgilisi var hemde böle pozlar bana ters sanat için falan diyolar ama yanlıs şeyler bana bunlar yaa murat a ve gülşene yakıştırmadım :51:

bunlar yaptıkları hiçbir işin soyunmadan olmayacağına inanıyorlar galiba
rezalet ya ne kadar bayağılaşmışlar...töbe yarabbim:6:

Klipleride resimleri kadar var zatiiiii :37:

:30::30::30::30::30::30::30::30:
Murat boz hiç yakıştıramadım bende :15:
Sevgilisi var var ama bi röportajında çok rahat olduklarını hiç kıskanmadığını kısıtlamadığını filan dile getirmişti sevgilisi bunları görünce de halen çok rahattır heralde :52::52:

Is ayti ozel hayat ayri. Neyse ben begrndim ama turkiye de nasil yayinlanir bilmem ama yayinliyorlat heralde klibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X