Saç Rengi ve Saç Boyama En Seksi Saç Rengi Hangisi Kizlar

en seksi saç rengi kişiye en ii giden saç rengidir..
sonuçta her renk herkese gitmez..
o yüzden genelleme yapmak yanlış ..
siyah yada kızıl seksi denebilir ama herkese yakışmayabilir kimisinde iğreti durabilir..
ten göz renginize en ii giden renk en seksi olandır bence
ama sarı saç hariç ,sarı insanı çok yaşlı gösteren makyaj yapmayınca mumya gidi duran bir renk o yüzden sarı ancak makyajla güzel duruyor ..
bir de insanı en genç gösteren renk neyse o daha seksidir ve koyu renkler daha genç gösterir genelde ama yine de genelleme yapılamaz

doğallık seksilik değildir tam tersi doğallık daha çocuksudur.seksi dikkat çeken daha vamp kadınlardır.sarının yaşlı gösterdiğine kesinlikle katılmıyorum benim saçlarımda sarı ama hiç yaşımı göstermem ve tabi makyaj olayına da hiç katılmıyorum çok fazla makyaj yapmam hiçte gerek duyulmaz canım hele mumya gibi asla durmaz

benim saçlarımın doğal rengi kahverengi.. siyah, mavi siyah, sarı, röfle v.s hepsini denedim. Şuan bakır kullanıyorum, nedense kendimde en sevdiğim renk bakır. Fakat bu zamana kadar çevremde bana en çok siyahın yakıştığını söylerler :) Bende siyah çok severim cidden genç gösteriyor ama ifadeyi çok sertleştiyor bu benim fikrim..
sarı riskli bence makyajsız herkes kaldıramaz aynı şekilde ben de bakırı kaldıramıyorum makyajsız kötü değil ama çok soluk gösteriyor.
Siyah bazılarında cok kötü duruyor çok çiğ bed duruyor..
bence en seksi renk kişiye yakışan.. bence yine de mavi-siyah :)

Doğal saçregim olan kızıl... Bambaşka. Her kız kıskanır, resmen inanmak istemezler doğal olduğuna. Sürekli ısrarla sorarlar ''Boya mı?'' ''Boyadın mı?''. Bıktırırlar. Hiç unutmam kızın teki şöyle sormuştu: ''Senin saçın kına mı, boya mı, açmamı?''. Puhahaha
Konuya dönecem kızıl ateşin, günbatımının/doğuşunun rengi, en seksi, en özel renktir kadında, saçta. Ve en nadir bulunan saçrengi.Kesinlikle doğal olacak ama siyah gibi kahve gibi gitmez doğal olmayınca. Gözler yeşil; ten bembeyaz olacak. Hem masum hem seksi. Oyş

Kızıl ve siyah tonlarının kadını daha kadın gösterdiğini kim inkar edebilir ^^ .
Mavi siyah veya ateş kızılı . Bakır kızılları daha çok gençç gösteriyor

doğal kızıl güzel aslında ama doğal olanların büyük çoğunluğu çok çilli lekeli oluyorlar buda çok itici duruyor.ama duru bir yüzü varsa (ki asıl nadir görülen bunlar oluyor bence)işte o zaman seksi denebilr

Dogal kizili kiskanmayan nadir kadinlardanim sanirim. Sac rengimi seviyorum ama dogal kizila da asigim. Ve ayni zamanda dogal kizil tonlarinin yakistigi nadir kadinlardanim. Birak her teni her beyaz tenliye bile gitmez bu renk...

Cili seksi bulanlar da var ama...

doğal saçlarım kumral. ama çoğu rengi denemiş biri olarak kendimde en sexi bulduğum renk, kızıl karışımlı kahveydi. yeşil lenslerimle muhteşem duruyorlardı. kışkırtıcı bi renk kızıl.

Seksi saç rengi ten rengine göre değişir bence..
Ten rengine zıt saçlarda seksi renk diye adlandırılan renkler bazen çok çirkin olabiliyor..!!!

solaryuma girip karatenli olmaya bir adım kalmış kadınların saçlarını platine yada daha koyu sarıya boyatmaları,bunu seksi sanmaları (asla değil) sokakta güzeeim ben diye gezmeleri bana komik geliyor

gidip söyleyesim geliyor bak şekerim bak ablacım canım git başka renge boyat parasınıda vereyim ama gezme böyle..

yada ne bileyim ten rengine uygundur ama garip duruyordur..

bir mavi saça bişey demem ama kadın zaten marjinal olmak istemiş derim geçerimde öbür türlüsü komik :)

bence en sexy sac rengi parlak siyah veya kızıll cok yaksıyo bende sacımı sıyaha boyattım koyu oldu baya ve cok hos duruyo

ewet doğru tene göre değişir
ama tene uyduktan sonra sarı saç bence erkklere hep sarı saç seksi geliyor

ben bu ara soğan kabuğu,gün batımı gibi bir kızıl tonu istiyorum gerçekten güzel gözüküyor..

Bence bakır. sevgilimde öyle düşünüyor bakır yapana kadar bir çok renk denedim sarı tonları , kumral tonları , kahve tonları... hiç birinde şimdi baktığı gibi bakmıyordu bana kendisi de söylüyor sakın değiştirme bu rengi baktıkça içim açılıyo çok seksi oldun böyle diye

kızılll ve siyahhh ama kızılı tek geçerim nar kızılı biri olaraktan=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…