Rica ederim
Darısı benim başıma daha askere yollayacağımda bekleyeceğimde
canım benim sayılı gün geçiyor ben daha geçen yolladığımı hatırlyorum kısa dönem giderse emin ol hemen geçiyorr uzunda olsa geçmeyen zaman yoktur allah sağlık sıhhat versin yeterki cnm birazda sabırlı olmak lazım...darısı başına canım....
tutimm kuşkamm
dün akşam 335. dönem topiğine girdim sizleri depüklemeye , ne yazık ki kk bağlantısından ve benim vınımın azizliğinden depüğümü atamadım
sarı şekerim TUTİM ve esmer şekerim GECEKUŞUM neler çektiğinizi, neler hissetiğinizi en iyi anlayanlardan biriyim ben biliyorsunuz... Askerlik süreci boyunca çoğu gece ağlayarak uyudunuz, belki bir sabah umutla kalktınız.. Hiç geçemeyecek sandınız, yada aa bu kadar oldumu inanamıyorum dediniz.. :44:
Aşklarınız her çarşıya çıktığında sanki ilk günkü buluşmanızdaki gibi mideniz bulandı, elleriniz titredi heyecandan.. :89: Küçücük bir webcam sizin için yüzyılın icadı olduHer telefon çalışında zıplayarak o arıyor, o arıyorrr dediniz Anneniz size artık çatlak gözüyle bakmaya başladı
Arkadaşlarınız belki pek anlamadı sizi " sayılı gün geçer" dedi.. Sizde bu lafa belki sinir oldunuzi siz ne anlarsınız dediniz içinizden:76: Aslında doğru söylüyorlardı.. Onu işte bugün anladınız :97: Hepsiniii hepsinii ben şu an hissediyorum, o yüzden bu yaşadıklarınızı, askerliğin sizi nasıl değiştirdiğini gayettt iyi anlıyorum. :97:
VEEE artık sizin için bu hissiyatla geçen günler son buldu .. herşey bittiii.. özgürsünüzzz
Bu yaşadığınız en son ayrılık olsunnnn ve artık düğün dernek kurulsunnnnnn
335lerrrrrrr biterrr sıra 337 lere gelirrrrr
İkinizide çok seviyorummmm, çoook çook mutluyummmm :119::119::119:
Vatan için gitmişleridi ,sizin için döndülerrr
İkinizinde ve tüm askerlerine kavuşan tezkereci güzellerinde gözü aydınnn canolarrrrrr :118:
gözünüz aydın kızlar sağ salim kavuştunuz ya maşşlh,allah bir daha ayırmasın
hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bizimde başımıza inşallah
ayy heyecandan topiği açan, emektar kankammmm, 2010nun en cana yakın dost canlısı üyesi SELAYHUSUMA teşekkür etmeyi unuttummm
kanka ellerine ve o güzel gönlüne sağlıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?