En sarı şekerimiz Tuti ve namı diğer kuskamız gece kuşu icin şafak doğan güneş...

Selayhus

Dışı buz içi balım
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
9.108
26
363
canim TUTIM ve kusum GECE KUSU ikinizde bu geceden sonra sevdiceklerinize kavusuyorsunuz....
saydiniz saydiniz ve son geceye geldiniz
SAFAK DOGAN GÜNES ...
Bu dogan günes size asker sevdiceklerinizi öyle bir getirip teslim etsinki ki birdaha insallah hic ayriliklar yasanmasin, ve bu kavusma ilerdeki güzel mutlu birlikte günlerinizin habercisi olsun ..
sizinle beraber bu sevinci heycani paylasiyoruz sizinle beraber bizlerinde gözleri aydin olsun :64::64::64::64:
4629.jpg

selayımmmmmmmmm:16:
canım benim bende çok teşekkür ediyorum sana ve diğer çotanak grubundaki barbieveken,xzgi,aybur34,gece-kuşu,b&m,kkontes,gunydn64,hanturks,hayhay,benim-adım-yar,kelebek1238,minasera ve diğer dostlarım hepinizi çok seviyorum...iyi-kötü günde hep yanımda oldunuz kısacası benimle şafak sayan tüm dostlarıma ve sevincime ortak olan tüm dostlarıma çoooook teşekkür ediyorum....selayım ellerine kollarına sağlık çoook mutlu ettin beni bu akşam....
darısı tüm asker bekleyenlerin başına...

miniğim saol balım....​

şu an ne kadar duygulandığımı anlatamam sana selayım:16:
o kadar mutlu oldum ki....
her anımızda yanımızda oldunuz,güldük eğlendik,hüzünlendik,her şeyi paylaştık.
kısa süre içinde siz gibi değerli dostlara sahip olmak çok onurlandırdı beni:69:
her şey için çok çok teşekkür ediyorum hepinize.:16::16::16:
ellerine sağlık selayım benim yaaa:69::69::69:
hepinizi çok çok seviyorum ve de iyiki varsınız canlarım:69::69::69::69:
tutimm sen beni depükle ben de seni depükleeyim:65::65::65:

Rica ederim:70:
Darısı benim başıma daha askere yollayacağımda bekleyeceğimde:5::5:

canım benim sayılı gün geçiyor ben daha geçen yolladığımı hatırlyorum kısa dönem giderse emin ol hemen geçiyorr uzunda olsa geçmeyen zaman yoktur allah sağlık sıhhat versin yeterki cnm birazda sabırlı olmak lazım...darısı başına canım.... :16::72::nazar:

canım benim sayılı gün geçiyor ben daha geçen yolladığımı hatırlyorum kısa dönem giderse emin ol hemen geçiyorr uzunda olsa geçmeyen zaman yoktur allah sağlık sıhhat versin yeterki cnm birazda sabırlı olmak lazım...darısı başına canım.... :16::72::nazar:

Teşekkür ederim Allahtan kısa dönem :61:

dün akşam 335. dönem topiğine girdim sizleri depüklemeye , ne yazık ki kk bağlantısından ve benim vınımın azizliğinden depüğümü atamadım :50::50::50:

sarı şekerim TUTİM ve esmer şekerim GECEKUŞUM neler çektiğinizi, neler hissetiğinizi en iyi anlayanlardan biriyim ben biliyorsunuz... Askerlik süreci boyunca çoğu gece ağlayarak uyudunuz, belki bir sabah umutla kalktınız.. Hiç geçemeyecek sandınız, yada aa bu kadar oldumu inanamıyorum dediniz.. :44:

Aşklarınız her çarşıya çıktığında sanki ilk günkü buluşmanızdaki gibi mideniz bulandı, elleriniz titredi heyecandan.. :89: Küçücük bir webcam sizin için yüzyılın icadı oldu :9: Her telefon çalışında zıplayarak o arıyor, o arıyorrr dediniz :52::52: Anneniz size artık çatlak gözüyle bakmaya başladı :27:
Arkadaşlarınız belki pek anlamadı sizi " sayılı gün geçer" dedi.. Sizde bu lafa belki sinir oldunuzi siz ne anlarsınız dediniz içinizden :63::76: Aslında doğru söylüyorlardı.. Onu işte bugün anladınız :97: Hepsiniii hepsinii ben şu an hissediyorum, o yüzden bu yaşadıklarınızı, askerliğin sizi nasıl değiştirdiğini gayettt iyi anlıyorum. :97:

VEEE artık sizin için bu hissiyatla geçen günler son buldu .. herşey bittiii.. özgürsünüzzz :52::52:
Bu yaşadığınız en son ayrılık olsunnnn ve artık düğün dernek kurulsunnnnnn :66::66::66:

335lerrrrrrr biterrr sıra 337 lere gelirrrrr :64::64:

İkinizide çok seviyorummmm, çoook çook mutluyummmm :119::119::119::3:

Vatan için gitmişleridi ,sizin için döndülerrr :72::72:

İkinizinde ve tüm askerlerine kavuşan tezkereci güzellerinde gözü aydınnn canolarrrrrr :118:

Son düzenleme:
ayy heyecandan topiği açan, emektar kankammmm, 2010nun en cana yakın dost canlısı üyesi SELAYHUSUMA teşekkür etmeyi unuttummm :17::17:

kanka ellerine ve o güzel gönlüne sağlıkkk :65:

:16::16::16:

dün akşam 335. dönem topiğine girdim sizleri depüklemeye , ne yazık ki kk bağlantısından ve benim vınımın azizliğinden depüğümü atamadım :50::50::50:

sarı şekerim TUTİM ve esmer şekerim GECEKUŞUM neler çektiğinizi, neler hissetiğinizi en iyi anlayanlardan biriyim ben biliyorsunuz... Askerlik süreci boyunca çoğu gece ağlayarak uyudunuz, belki bir sabah umutla kalktınız.. Hiç geçemeyecek sandınız, yada aa bu kadar oldumu inanamıyorum dediniz.. :44:

Aşklarınız her çarşıya çıktığında sanki ilk günkü buluşmanızdaki gibi mideniz bulandı, elleriniz titredi heyecandan.. :89: Küçücük bir webcam sizin için yüzyılın icadı oldu :9: Her telefon çalışında zıplayarak o arıyor, o arıyorrr dediniz :52::52: Anneniz size artık çatlak gözüyle bakmaya başladı :27:
Arkadaşlarınız belki pek anlamadı sizi " sayılı gün geçer" dedi.. Sizde bu lafa belki sinir oldunuzi siz ne anlarsınız dediniz içinizden :63::76: Aslında doğru söylüyorlardı.. Onu işte bugün anladınız :97: Hepsiniii hepsinii ben şu an hissediyorum, o yüzden bu yaşadıklarınızı, askerliğin sizi nasıl değiştirdiğini gayettt iyi anlıyorum. :97:

VEEE artık sizin için bu hissiyatla geçen günler son buldu .. herşey bittiii.. özgürsünüzzz :52::52:
Bu yaşadığınız en son ayrılık olsunnnn ve artık düğün dernek kurulsunnnnnn :66::66::66:

335lerrrrrrr biterrr sıra 337 lere gelirrrrr :64::64:

İkinizide çok seviyorummmm, çoook çook mutluyummmm :119::119::119::3:

Vatan için gitmişleridi ,sizin için döndülerrr :72::72:

İkinizinde ve tüm askerlerine kavuşan tezkereci güzellerinde gözü aydınnn canolarrrrrr :118:

canım benim ne güzel yazmışsın öyle parmaklarını yerim senin ne güzel dileklerde bulunmuş benim barbi bebeğim çok mersi tatlım yazdıklarının hari harfine katılıyorum ilk zamanlar çok zordu,onun yokluğu çok sasrmıştı beni ama zamanla alışıyor insan darısı başına canım arkadaşım benim gün gelecek güneş sizin içinde doğacak balım :72::nazar: o zaman inan bana yeniden doğmuş gibi oluyorsun bende o gün sana çok güzel şeyler yazacağım allah izin verirse...
çok seviyorum seni çok saol canım benim...:16:

gözünüz aydın kızlar sağ salim kavuştunuz ya maşşlh,allah bir daha ayırmasın:nazar::65:

teşekkür ederim canım rabbim tüm asker bekleyenleri sağ sağlim kavuştursun... :16:

hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bizimde başımıza inşallah :72:

teşekkür ederim canım benim darısı tez vakitte sana olsun canım... :16:

ayy heyecandan topiği açan, emektar kankammmm, 2010nun en cana yakın dost canlısı üyesi SELAYHUSUMA teşekkür etmeyi unuttummm :17::17:

kanka ellerine ve o güzel gönlüne sağlıkkk :65:

emektar demis yaa :60: :60:
eee yas kemale erince böyle oluyor citirim...
tesekkür ettigin icin bende sana tesekkür ederim canim

insallah bütün asker bekleyenlerin hasretleri biranönce cabucak son bulur..

tutim , kuskam rica ederim güzellerim ne demek sevinmenize mutlu oldum bende
haydin halaya ...:64::64:

Back