• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En Parlak Siyah yada Mavi-Siyah Hangi Boyayla Elde Edilir ?

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar eski sevdam siyaha dönüş yapmaya karar verdim. :46:
Ben hint kınasıyla boyuyordum ama ondan dönüşün kestirmeden imkansız olduğunu bildiğim için başka hangi markalarda parlak bir siyah elde edebilirim sormak istedim. :42:
Ben boyadığım zamanlarda palettenin o siyah inci serileri falan henüz yoktu da :26:
voila nın mavi siyahını da kullanmıştım mavisi parlaklığı çok çabuk akıyordu bana uzun süre parlak kalacak siyah boya markası önerir misiniz sevgili kk üyeleri ?:40:
:46::46:

voila çok çabuk akıyor bende kullanmıştım.:37: ben uzun süre palette siyah - mavi siyah kullandım çok kalıcı.. yıkamakla hiç akmadı . daha sonra saçımı açık renge döndürmek istediğimde inanılmaz uğraştırdı ve hala da dönebilmiş değilim :18:

kızlar eski sevdam siyaha dönüş yapmaya karar verdim. :46:
Ben hint kınasıyla boyuyordum ama ondan dönüşün kestirmeden imkansız olduğunu bildiğim için başka hangi markalarda parlak bir siyah elde edebilirim sormak istedim. :42:
Ben boyadığım zamanlarda palettenin o siyah inci serileri falan henüz yoktu da :26:
voila nın mavi siyahını da kullanmıştım mavisi parlaklığı çok çabuk akıyordu bana uzun süre parlak kalacak siyah boya markası önerir misiniz sevgili kk üyeleri ?:40:
:46::46:

Canım valla mavi siyah çok doğru bir karar. Valla bende 5 sene kullandım mavi siyah şuan kendimi zor tutuyorum yeniden mavi siyah yapmamak için. Ben bi çok markanın mavi siyahını denedim sana kolestonun böğürtlen siyahını tavsiye ederim. Mavi siyahtan çok daha güzel morumsu ve mavimsi parlaklığı var be çok zor akıyor. Palettenin siyah inci serisinden gece mavisinide deneyebilrsin ondanda çok memnun kalmıştım ben ama saçlarımı biraz sertleştirmişti kolestonun böğürtlen siyahı ama hiç sertleştirmedi saçımı

bir arkadaşın saçlarını gördüm inanılmaz parlaktı ve kullandığı boya şu market boyalarından a+plus markasıymış şaşırdım bende.
Forumda da arastırdım da syoss kullanan bir arkadaşında çok güzel parlaktı saçı
işte benim istedğim parlaklığı gitmesin ama açtırma konusunda da sıkıntı yapmasın kullanacağım boya
çok şey istiyorum sanırım :1:

siyah açtırırken her türlü sıkıntı yapıcak canım ondan kaçış yok :) açtırmayı düşünüyosan çok kalıcı bişey kullanma istersen

casting cream glossla mı boyasam acaba diye de düşünmedim değil :50: en azından aktığı bi gerçek

Palettenin gece maviside çok güzel, voilanın mavi siyah ve siyahıda çok güzel. Eger güzel bir siyah elde etmek ve akmamasını istiyosan voila 1.0 al derim. Resmen mıhlanıyor saça

Back