Saç Rengi ve Saç Boyama en parlak duran renkler

kızlar lütfen cevap verin her bayan hayatında bi kere koyu renklerıde açık renkleride kullanıyor..en canlı duran parlak renkler hangileriydi ??

bence en parlak sac rengı sıyah ama boyalı sıyah sac yanii ozellıkle mavi siyah serılerı.ama bence sacın parlamasının renkle cok alakası yok.temızl gorunumlu yapılan bakımlar ve sacın kalıtesıne bağlı bence daha cok.sıyahtan zıyade kahve karamel tonlarınında bazı bayanlarda cok gusel parladığını gorebılıyorum.daha oncede bı kac okuduğum yerde sacı durularken en son suya brs sırke koymaK ıyı gelıyormus ztn sırkenın faydaları tartısılmaz artık bılırsınız.bıde ben su elıdorun (aslında elıdoru hiç sevmeme rağmen)sac parlatıcı serumu mor bı sısede onu kullanıyorum ama sdc sacımın uclarına surup sacımı oyle kurutyorum yanı sacım belıme kadar deıll ama baya bı uzun ve sdc bı fındık buyukluğunde kullanıp sdc uclarına yedırıyorum oyle kurutuyorum bana ıyı gelıyorr.istersenız bı deneyın.

bu arad sacım boyalı olmasına rağmen sac kremı kullanmıyorum onun yerıne banyoda sacımı her sampuanlamamın arkasına sacımda kopuklyken sacımı genıs taraklarla tarayıp acıyorum.bu sekılde sacım daha cabuk yağlanmasını engellıyorum banyoda sac taramak kopuklyken brs zahmetlı bı iş belkı ama sac kremı kullanıp yağlı bı goruntu vermekten cok daha mantıklı basarılı sonuclar alıyorumm...

Son düzenleme:
canım sağlıklı saç her renkte parlıor.ayrıca katsız saçta daha çok parlar çünkü zeminde ışık daha az kırılır.renk olarakta evet koyu renkler daha parlak sanki

benim de saçlarım bugüne kadar hemen her renk oldu ama en parlak dönemini şu an yaşıyorum: saçlarım koyu kestane boyalıa.s

benim saçlarım açık renkken hiç parlamıyordu. açıcılar saçı yıprattığı için herhalde. şimdi saçlarım sıcak çikolata rengi ve koyu renklerde saçlarımın daha çok parladığını düşünüyorum.

sarı saçmı aman aman ne parlar ne birşey koyu kestaneye boyattığımdaki saç kadar parlak ve güzel bir renk yoktu boşuna röfle karamel ve diğer renkleri denemişim uğraşmışım koyu kestaneye dönücem sanırım eşiminde isteğiyle

Tavsiyem eger PARLAK tonlar istiyosan ; GARNIER COLOR & SHINE serisi çıkardı ve AMONYAKSIZ boya.
Bende gecen gun o seriden istedgim rengi alıp boyadım mukemmel oldu hem parlak hemde cok gusel tuttu. Kesinlikle tavsiye ederim .

canım maonyaksız boya benım saçıma tutmuyor hiç.(
ben bither ask ve cezadakı yasemın ve nihalin saç renklerınden istiyorum hepsi aynı hem çok doğal hemde parlak ::))hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…