En pahalısı 25 tl alın bitirelim ( kalanlar sayfa 14 yeniler sayfa 16 da )

zara marka s beden elbise
15tl
IMG_1019.jpg

coco mademoıselle 100ml orijinal parfüm kullanım görüldüğü gibi çok az
60tl

Eklentiler

• IMG_1020.jpg
    IMG_1020.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_1021.jpg
    IMG_1021.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 121
HANIMLAR 25 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZ DE BUYRUN BURADAN HEDİYE SEÇİN:KK9:
NUMARALANDIRDIM ÜRÜNLERİ O ŞEKİLDE BELİRTEBİLİRSİNİZ
hediyeler.jpg

çok indirim var çokkkkkkkkkkkk
Coco mademoiselle satıldı mı satılmadıysa fiyat nedir takas düşünür müsünüz?
Edit: 60 liraymış şimdi gördüm. Eğer orjinal oldugunu ispatlarsanız alırım. Yani şişeyi detaylı bir şekilde seri numarasını falan çekip bana gösterirseniz.

bu şişenin altı başka da çekilebilecek resim yok buraya koyduğum resimler de şişenin diğer tarafları
takas düşünmüyorum teşekkürler
IMG_1094.jpg

şişenin arkasında numara yok sadece size gönderdiğim altındakiler var orjinal olmayan parfümler de yazılar düzensiz oluyor ve dokunduğun zaman düz olur eline kabarıklık gelmez şişenin içindeki hortum genellikle daha koyu renk ya da beyaz olur şeffaf olmaz parfüm bana hediye geldi getiren kişi de teyzem nerelerden alışveriş yapar nelere dikkat eder ben çok iyi biliyorum o yüzden içim rahat

arka tarafta kapagın şeridinden tam aşağıya indiğimizde tam ortada numara var ama çok belli belirsiz resim çekilebilecek gibi değil

şişenin arkasında numara yok sadece size gönderdiğim altındakiler var orjinal olmayan parfümler de yazılar düzensiz oluyor ve dokunduğun zaman düz olur eline kabarıklık gelmez şişenin içindeki hortum genellikle daha koyu renk ya da beyaz olur şeffaf olmaz parfüm bana hediye geldi getiren kişi de teyzem nerelerden alışveriş yapar nelere dikkat eder ben çok iyi biliyorum o yüzden içim rahat
Kodu görmeden almam mümkün değil teşekkürler.

Back