En mutlu günümde akrabalarımın şerrinden fesatlığından nasıl kurtulacağım :( :(

Özel hayatlarıyla yada yaşam tarzlarıyla alakalı sorunlarımız var ve görüşmüyoruz diyebilirsin. Çok kurcalarsa yada ısrar ederse de artık onların benim için yabancıdan farkı yok kapatalım bu konuyu der geçersin.
bu şekilde anlatabilirim.. ama cagırmasam iyice cepe alacaklar bize karşı.. inanın herşeyi yaparlar o derece karaktersiz insanlar çağırmadım için iyice hırslanırlar..
onlar yüzsüz... istenmedikleri yere gelecek kadar
yiğenlerini bu mutlu gününde mutsuz edecek kadar yüzsüz ve kötü insanlar :KK43:

yok estagfurullah neden yanlış anlayım..
inanın bunlardan hariç bana ve anneme ypılanları bilseniz... gerçekten bu kelimeler onlara hafıf kalır o derece tiskinç insanlar daha anlatamadım ifade edemedim o kadar şey var ki :KK43:
boşverin gitsin..dediğim gibi bu kadar kendinizi hırpalamaktansa erkek arkadaşınıza anlatmak bence en mantıklı çözüm sonuçta sizi anlayacaktır

Net bir sekilde cagirmayin.siz cagirirsaniz esas o zaman mahvederler gununuzu.dedikodu yaparlar cagirmazsaniz trip atip konusmazlar.ikinci secenek hakkinizda hayirli olandir kanimca
çağırmasam naparlar biliyomusunuz.. iyice hırslanırlar hele teyzemin kızı bir kuzenim var..
Annemi çağırmadın diye neler neler eder.. belki afedersiniz konuştuğu evli adamı kapımıza salarlar bizi çağırmadılar diye..
Teyzemin dostu olacak insan teyzemi çağırmadım diye oglanın karşısına çıkmaya kalkar :KK43: :KK43: daha neler neler yaparlar öyle tiskinç kişiler bunlar :KK43:

bu şekilde anlatabilirim.. ama cagırmasam iyice cepe alacaklar bize karşı.. inanın herşeyi yaparlar o derece karaktersiz insanlar çağırmadım için iyice hırslanırlar..
onlar yüzsüz... istenmedikleri yere gelecek kadar
yiğenlerini bu mutlu gününde mutsuz edecek kadar yüzsüz ve kötü insanlar :KK43:

Neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Sonuçta akrabalarımızı biz seçemiyoruz. Dediğim gibi siz zaten onları yok sayıyorsunuz ve sizin yok saydığınız insanlarla kimse sizi yargılayamaz. Onları da çağırıp diken üstünde olmaktansa çağırmayın kafanız rahat olsun. Sonrasında yaptıkları taşkınlıklara daha çok üzülürsünüz.

Neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Sonuçta akrabalarımızı biz seçemiyoruz. Dediğim gibi siz zaten onları yok sayıyorsunuz ve sizin yok saydığınız insanlarla kimse sizi yargılayamaz. Onları da çağırıp diken üstünde olmaktansa çağırmayın kafanız rahat olsun. Sonrasında yaptıkları taşkınlıklara daha çok üzülürsünüz.
haklısınız galiba.. ama inanını olayın içinde olsanız bana hak verirdiniz şu an dışardan bakınca bu kadar korkmak çok tuaf geliyor ama çok yıprattılar bizi :KK43:

Bu zamana kadar neden görüşmeyi sürdürdünüz ? Ben onu anlamadım madem bu kadar kötü insanlar sözleneceğiniz zaman mı fitne fesatları aklınız geldi ?
Ayrıca kesinlikle de çağırmayın, üstü kapalı bir şekilde de sözden önce erkek arkadaşınıza durumu anlattın.

bence aile olarak kesinlikle görüşmeyin ipleri kesin
biz zaten ipleri kestik.. ama durum anllattğım gibi.. çağırmasam eger çok hırslanacaklar herkezi çağırmıslar 10 kardeşin 7 isini çağırmışlar bizi seçmişler diyecekler ayırmaya kalkacaklar ayıplarımı utanmadan göz önüne sermeye kalkacaklar allahım sen yardm et bana :KK43:

Bu zamana kadar neden görüşmeyi sürdürdünüz ? Ben onu anlamadım madem bu kadar kötü insanlar sözleneceğiniz zaman mı fitne fesatları aklınız geldi ?
Ayrıca kesinlikle de çağırmayın, üstü kapalı bir şekilde de sözden önce erkek arkadaşınıza durumu anlattın.
görüşmüyorum ben o kişilerle görüşmüyoruz.. 2 yıldır nerdeyse.. ama durumlar o kadar karışık ki :KK43:

görüşmüyorum ben o kişilerle görüşmüyoruz.. 2 yıldır nerdeyse.. ama durumlar o kadar karışık ki :KK43:

Peki sizi istemeye geldiklerini, karşı tarafın kim olduğunu vs nereden bilecekler ? Hani gelmeseler karşı tarafı bulurlarmış vs ya polise şikayet edin gerekirse olay çıkartırlarsa çok zor değil.

haklısınız galiba.. ama inanını olayın içinde olsanız bana hak verirdiniz şu an dışardan bakınca bu kadar korkmak çok tuaf geliyor ama çok yıprattılar bizi :KK43:

Anlıyorum sizi ama şöyle düşünün. Siz bu karaktersiz insanları davet ettiniz diyelim siz nişan telaşındayken nişanlınızın ailesiyle ileri geri konuşmalar yaşasalar bunun önüne geçemezsiniz ve telafisi zor olur ama arkanızdan yapacakları taşkınlıkların iftiraların vs çok fazla etkisi olmayacaktır diye düşünüyorum.

Peki sizi istemeye geldiklerini, karşı tarafın kim olduğunu vs nereden bilecekler ? Hani gelmeseler karşı tarafı bulurlarmış vs ya polise şikayet edin gerekirse olay çıkartırlarsa çok zor değil.
nerden bilecekler.. cünkü aynı semtlerde oturuyoruz ve diğer teyzelerim direk gider yapıştırırlar yani bende gizli kalsın çok isterdim ama kalmaz :KK43:

biz zaten ipleri kestik.. ama durum anllattğım gibi.. çağırmasam eger çok hırslanacaklar herkezi çağırmıslar 10 kardeşin 7 isini çağırmışlar bizi seçmişler diyecekler ayırmaya kalkacaklar ayıplarımı utanmadan göz önüne sermeye kalkacaklar allahım sen yardm et bana :KK43:

bence hiçbir kardeşi çağırmayın. zaten çok kalabalık olmaz mı? düğüne hepsi gelir. evde istemeye 10 kardeş aileleriyle gelmek zorunda mı?

iyi de çevrenizde hiç doğru düzgün karakterli insanlar yok mu? İyi insanların çokluğuyla ezin onları. gelselerde fitne çıkarmaya fırsat bulamasınlar..

dedeniz gelecekmiş, baba tarafından veya arkadaşlarınızdan iyi insan sayısını arttırmalısınız bence

çağırmasam naparlar biliyomusunuz.. iyice hırslanırlar hele teyzemin kızı bir kuzenim var..
Annemi çağırmadın diye neler neler eder.. belki afedersiniz konuştuğu evli adamı kapımıza salarlar bizi çağırmadılar diye..
Teyzemin dostu olacak insan teyzemi çağırmadım diye oglanın karşısına çıkmaya kalkar :KK43: :KK43: daha neler neler yaparlar öyle tiskinç kişiler bunlar :KK43:
O zaman cagirin neyi sorun yapiyirsunuzki

Dusundugun seye bak. Cagirmazsin olur biter. Fesatlik yapmalarindan korkuyorsan da korkma. Nisanlin seni sen nisanlini bilmiyor musun? Biri sana nisanlim hakkinda, nisanlina da senin hakkinda birsey soyleseler "yaa oyle miymis ayrilayim bari" demeyeceksinizdir herhalde.

X