Aç mı kalaydı adamcağızÇok sinirlendim sonra içimde kaldıneyseki bolca yapmıştım gelince gönlünü alırım o hengamede çekip öyle yiyelim dedim oda yeni gelmişti ona hazırladım sanmış bi gittim hapur hupur götürüyor
Ucurtma acxısını okudum cok guzel gercekten, bulbulü öldürmekte güzelmiş arkadaslardan okuyablar oyle yorumlamıstıIlk defa duyuyorum canım, sıkıcı kitapta hiç gitmiyor ya okutmuyor kendini. Benimde elimde uçurtma avcısı, bülbülü öldürmek varbaşlayacağım ınş
Daha gelecek 20 tarif var, erkenden yaptık ama hayırlısıTariflerin hepsi çokzel ,nasıl seçeceğiz
Aynen kuzum ,şimdiye kadar gelenlerin hepsiBence asıl zorluk bu kategoride kim bilir neler gelicek cennam
Kokuya bende dayanamadım örtümü ütülemeye gittim şimdi düşününce gülüyorumO görüntüye kim yok der
Aradan çıkması iyi oluyor ama ,heyecan da artacak tarifler geldikçeDaha gelecek 20 tarif var, erkenden yaptık ama hayırlısı
Gecmiş olsun minik bu romatizma olayın hep mi vardı yoksa dogumdan sonra falan mı meydana cıktı8 ocakta randevum var bakalım bu sefer ne deyip ilaçla yollayacak beni
Araştırma hastanelerine baktım gece 12 de girince randevu gözüküyor burda olmazsa artık oralara gideceğim
Bir de aç adama kızıyorsun yedi diyeKokuya bende dayanamadım örtümü ütülemeye gittim şimdi düşününce gülüyorum
Sağol canımAç mı kalaydı adamcağız
Afiyet şeker olsun
Yaptık kurtulduk canım, ama ay sonu gelmez bizeAradan çıkması iyi oluyor ama ,heyecan da artacak tarifler geldikçe
Yorgunluk beynime vurdu cennamBir de aç adama kızıyorsun yedi diye
Kız daha 3. Gündeyiz yaYaptık kurtulduk canım, ama ay sonu gelmez bize
Dun benim eşimde boyle olmustu işte cennam soguyunca bıseye benzemez deyıp duruyodu oralardaBir de aç adama kızıyorsun yedi diye
Üzüldüm eniştenin halineYorgunluk beynime vurdu cennambide güzel güzel iltifatlar ediyor kızmıyayım diye kıyamam
Simdi gelsin oy heyecanıYaptık kurtulduk canım, ama ay sonu gelmez bize
Bende bendeÜzüldüm eniştenin haline
Sana dedim amaDun benim eşimde boyle olmustu işte cennam soguyunca bıseye benzemez deyıp duruyodu oralarda
Bu adamlar da elimizden çekiyor he,ama aradaYorgunluk beynime vurdu cennambide güzel güzel iltifatlar ediyor kızmıyayım diye kıyamam
Herkes yapsada birlikte pineklesekİşte, gelmeyecek Ocak sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?