Profil fotosu sahane yıne2yasini doldurdu abla ama felaket bisey gece 12 oluyo bu aralar uyumasi haliyle butun gun onu yapma bunu yapma demekten kosturmaktan yoruluyorum
Eskiden saat 10olunca yatagina uyumaya dedigimde yataktaydi ama simdi perisaniz ne kendi nede biz uyuyamiyoruzMaşallah onageç uyuyormuş daha erken uyumaya alışsa sende rahat edersin en azından.
Bizimkide öyle hiç durmuyor,evde abla var onunla çok iyiler osa sağolsun çok güzel ilgileniyor.
Hepsi öyle değilmi hep hareket yaramazlık peişindeler işte:))
Büyüyor artık annesi birazda direniyor bence uykuya ondan yani..Eskiden saat 10olunca yatagina uyumaya dedigimde yataktaydi ama simdi perisaniz ne kendi nede biz uyuyamiyoruz
Hayirli gunler canimHayırlı günleeeerrr
Masallah5.tarifimiz yolda
Ablam, enişte tatile çıkınca özledik seniBüyüyor artık annesi birazda direniyor bence uykuya ondan yani..
İyiyim canim sen nasilsin
Sunumundakiİyiyim canim sen nasilsin
Hangi renk
Cidden mi özleteyim dedim kendimi birazcık,sağol yasmincim birde fırsatta olmuyor hiç gelmeye..Ablam, enişte tatile çıkınca özledik seni
Tesekkur ederim canim yapmaya calistim sizin görüşünüz önemliSunumundakiorası kalabalık, yorumum burada da olsun dedim
Fotoda çok güzel bu aradaTesekkur ederim canim yapmaya calistim sizin görüşünüz önemli
İyi ol da, gerisi önemli değil. Fakat bizi neşeli sohbetinden mahrum bırakmaCidden mi özleteyim dedim kendimi birazcık,sağol yasmincim birde fırsatta olmuyor hiç gelmeye..
Ben çok beğendimTesekkur ederim canim yapmaya calistim sizin görüşünüz önemli
Tesekkur ederim ablacimFotoda çok güzel bu arada
Sagol canimBen çok beğendim
Bencede öyle olacak ..Bu sefer oylama çok zor olacak
Hafta içi zaten buradayım,akşamlarıda fırsat olmuyor ki hiç yemek fslı tv derken zaten vakit geçiyor bide.İyi ol da, gerisi önemli değil. Fakat bizi neşeli sohbetinden mahrum bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?