- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.991
En az 15 tarif verdimİlk 5 kişiyi yazsana bana nevo onlari banlatmam lazim mune ye liste vercem
Benimde yok3 tarif yazdım ucude gitmiş neyse ben yapamayacakları bekleyeyim@Nana bize de kalır be
Sende canım bu ilk yarışmamı bundan sonra ayrılamıycaksın burdanSüpersin
En az 15 tarif verdim
2 şerden 30 tarif eder
Maş fasulyeli salata, tavuk göğsü sehriyeli salata, yesil mercimekli salata,nohut salatasi kisacasi herseyden bir salata bir meze cikariyoruzKısır,mercimekli köfte,makarna salatası,patates salatası,mücver,şakşuka,erişte salatası,buğday salatası,rus salatası,acılı ezme,haydari bunları hiç duymadın mıSay say bitmez bunları kesin bilirsin diye yazıyorum:)
Derinlere inelim belki buluruz neyse ben çayımı içeyimBenimde yok
Demiştim demeyi hiç sevnem ama demiştim
Sende miMaş fasulyeli salata, tavuk göğsü sehriyeli salata, yesil mercimekli salata,nohut salatasi kisacasi herseyden bir salata bir meze cikariyoruz
Aynen canım bunlarda var ve bilindik ve şahane olurlar:)Maş fasulyeli salata, tavuk göğsü sehriyeli salata, yesil mercimekli salata,nohut salatasi kisacasi herseyden bir salata bir meze cikariyoruz
Ilk yarismam askm asla ayrilmam zevkli olcakSende canım bu ilk yarışmamı bundan sonra ayrılamıycaksın burdan
Minik biz bu adamları memişlerrinden asalımhay o pizza boğazına dizilsin herif
Yok ben bulurum sahiplenmek istemiyorum birisi istiyor üzülüyorumDerinlere inelim belki buluruz neyse ben çayımı içeyim
Bunlari almadm tabikisi ornek yazdm sadeceSende mi
Yarışmamız 1 ay sürüyor 3 hafta katılım süresi var:)Ben bu hafta yoğunum işlerimden ve hastahanbihastahanedbu sefer katılamayacağım bir sonraki sefer daha iyi olur
Yok konuya ilk yazdım ama tarif bulamadımSen bana mesaj yazmadın
Canım çok teşekkür ederim Ama taşınma işleri de var. Bir sonrakine katılayımYarışmamız 1 ay sürüyor 3 hafta katılım süresi var:)
Keşke bana yazsaydın:)Yok konuya ilk yazdım ama tarif bulamadım