Canım mamas papas cruise çok başarılı yeni gördüm,yeniçarşım da satılıyor 320 civarı.tam yatar ve poşetler asılıyken geriye devrilmiyor canım.bebeğin ayak koyacağı yerde oldukça uzun.maclarenin istediğim tüm özellikleri ve artısı var sadece1 kg daha ağır dezavantaj.Kullanan birini de buldum ,çok memnun olduğunu söyledi
canım bebeğin yeni doğmuşşsa dogamelin dediği olabilir ben maclaren kullandım memnundum ama bir yere yalnız gidince maclaren bile ağırdı kızım biri biraz geçince uyduruk 70 e falan satılan arabalar var ya onlardan aldım ve çok memnun kaldım ağır değil ve pıt diye kapat eline al
kısaca ben memnundum ondan
mrb arkadaşım bende ilk bebek dişe düşünmeden gittim maxi coss almıştım rahattık ama tek başıma kullanamadım problem oluyordu sonra basit bastonlardan aldım 2 yıl kullandım otobüse bin vapura bin kapat aç...
tek elle kapat aç fiyatıda 60 tl civarıydı öneririm yanii...
Canım mamas papas cruise çok başarılı yeni gördüm,yeniçarşım da satılıyor 320 civarı.tam yatar ve poşetler asılıyken geriye devrilmiyor canım.bebeğin ayak koyacağı yerde oldukça uzun.maclarenin istediğim tüm özellikleri ve artısı var sadece1 kg daha ağır dezavantaj.Kullanan birini de buldum ,çok memnun olduğunu söyledi
Mamas Papas'ı dün Mina Mağazasındaki satış temsilcisi de tavsiye etti...yalnız ellerinde olmadığı için orjinalini göremedim.299'a düşmüş hatta.Orjinalini görmem lazım tabi...ama ayak koyma yerinin olması çok rahat bebek için.Benim için önemli olan şeylerden biri de o çok teşekkürler tavsiyen için.
mrb arkadaşım bende ilk bebek dişe düşünmeden gittim maxi coss almıştım rahattık ama tek başıma kullanamadım problem oluyordu sonra basit bastonlardan aldım 2 yıl kullandım otobüse bin vapura bin kapat aç...
tek elle kapat aç fiyatıda 60 tl civarıydı öneririm yanii...
Çok teşekkürler.Açıkcası ben oğlum doğduğunda Kraft aldım.Hiç menun kalmadım.Puset desen tek başına nerdeyse 7 kg oğlumla birlikte gülle gibi oluyor.Bebek arabası 7 kg civarında fakat açması kapaması bir dert.O yüzden bastona döncem bende.Eskiden bastonlu annele denk geldiğimde bu ne be amma da dandik diyordum ama tecrübe işte o annelerin bir bildiği varmış :)))
Bu baby sb 323 baston pusetin ayak koyma yeri yok ama galiba di mi?
Canım bebek araban yedi kilo ise ,bayağı hafifmiş ,benimki 11 kilo olunca mamas papas kuş gibi geldi:))) maclareninmen basit modeli bar 4.8 kilo , ama bebeğin konforu açısından düşününce bende karar geremedim.
Canım bebek araban yedi kilo ise ,bayağı hafifmiş ,benimki 11 kilo olunca mamas papas kuş gibi geldi:))) maclareninmen basit modeli bar 4.8 kilo , ama bebeğin konforu açısından düşününce bende karar geremedim.
geçen bir arkadaş kızına almış hem tam yatıyor hem tentesi tamamen kapanıyor
markasız 130 a almış bence çok çok iyi bende kızımda bayb2go kullandım büyüdükçe zor olmaya başladı ağırdı
büyüktü arabanın bagajına bile sığmıyordu
sonra gittim monthercare aldım ama bizimkisi tam yatmıyor ama sürüşü filan gayet iyi hafif