- Konu Sahibi bayankatip
-
Bende gelınlıkcımden memnun degıldım kesınlıkle sonra bır kac kısı ıle daha krsılastım onlarda memnun degıldı satana kadar gayet ıyıdı pesın verdım parayı. Sonra oyle olmaz boyle olmaz. Faturanı ve aldıgın urunu atabılır mısın. Dogrulamıs olursun.Evet dimi çok kuşku verici haklısınbizim insanımız böyledir doğruları konuşanı kabullenmez nedense karalamaya inanır kötüye sahip çıkar allah büyük ben bu dünyanın öbür tarafını da düşünüyorum bu muhabbeti bi arkadaşımdan duydum bu bayanın karalamasını ve bende yorum yapmak istedim o kadar olmuş bitmiş bayana geçmiş olsun üzücü ama Buda benim fikrim tatlım
Bu gidişle hızla yeni üye patlaması yaşanacak sanırımIkı yenı uye ve ılk mesajlar buraya atılmıs kuşku verıcı
Ayrıca sizin bu mesajınızdan sonra yeni üyelikler önce başka konulara yorum yazıp sonra buraya geleceklerIkı yenı uye ve ılk mesajlar buraya atılmıs kuşku verıcı
Yemeyız musterı her zaman haklıAyrıca sizin bu mesajınızdan sonra yeni üyelikler önce başka konulara yorum yazıp sonra buraya gelecekler
Moda evi ile ne alakası var bana ne faydası var siz anlamak istemiyorsunuz galiba ısrarla anlatmaya çalışıyorum kapasite yok belliBu gidişle hızla yeni üye patlaması yaşanacak sanırımbelli ki moda evi fena hazırlıklı geliyor
İster yiyin ister yemeyin müşteri tabiki haklı yazılanları iyi okumuyorsunuz galiba sizlerin kuyruk acısı var die kuyruk acısı olmayan insanları anlamanızı beklemiyorumYemeyız musterı her zaman haklı
Hop hop kımse kımsenın kapasıtesını sorgulamasn o kucuk beynıyle. Bu ınsanlar salak degıl bu duzenbazlıgı goremeyecek kadar. Haddınızı bılın.Moda evi ile ne alakası var bana ne faydası var siz anlamak istemiyorsunuz galiba ısrarla anlatmaya çalışıyorum kapasite yok belli
O zaman ıkıleyın burası memnun olmayanların yerı.İster yiyin ister yemeyin müşteri tabiki haklı yazılanları iyi okumuyorsunuz galiba sizlerin kuyruk acısı var die kuyruk acısı olmayan insanları anlamanızı beklemiyorum
O zaman ıkıleyın burası memnun olmayanların yerı.
Ok size güzelce hak yemeler ozman
Moda evi ile ne alakası var bana ne faydası var siz anlamak istemiyorsunuz galiba ısrarla anlatmaya çalışıyorum kapasite yok belli
Boşverin polemiğe gelmiş ama bizden ekmek çıkmaz arkadaşaHop hop kımse kımsenın kapasıtesını sorgulamasn o kucuk beynıyle. Bu ınsanlar salak degıl bu duzenbazlıgı goremeyecek kadar. Haddınızı bılın.
Arkadasım haklısın bunu deseler ok ama yorum yapıyorum evet yeniyim ama söledim arkadaşımdan duydum bu muhabbeti ve bende yorum yapmak istedim yoksa beni ilgilendirmez ben tavsiye ederim ama kimi etmez yoruma saygı gösterilmiyor bunu anladım ben çok üzücükapasite kısmı tartışılır bence "başkasının" moda evi için bukadar kasmayın
Ozaman tanımadığınız insanlara hakaretle savunmayın hakkınızı, nerden anladınız tek mesajımla kapasitemi????Arkadasım haklısın bunu deseler ok ama yorum yapıyorum evet yeniyim ama söledim arkadaşımdan duydum bu muhabbeti ve bende yorum yapmak istedim yoksa beni ilgilendirmez ben tavsiye ederim ama kimi etmez yoruma saygı gösterilmiyor bunu anladım ben çok üzücü
Ortama hizli dalis yapmissin konusmalarindan da o belliModa evi ile ne alakası var bana ne faydası var siz anlamak istemiyorsunuz galiba ısrarla anlatmaya çalışıyorum kapasite yok belli
Dalga geciyorsunuz yoruma açık değilsiniz yeni üyem olmam modaevine bağlandı açıklama yapıyorım duydum ve haksızlık yapılıyor die yorum yapma istegi duydum ayrıca özür dilerim buranın ben şikayet platformu oldugunu bilmiyodum yorum yapılıyor veherkes fikrini söylüyor die konustumOzaman tanımadığınız insanlara hakaretle savunmayın hakkınızı, nerden anladınız tek mesajımla kapasitemi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?