- 21 Kasım 2011
- 283
- 63
- 318
- Konu Sahibi filozofcan
Merhabalar.bu foruma girmeyeli uzun zaman olmuş.şimdi girme nedenim ise tüp bebek sürecinde insanların yıpranmadan en iyi doktorla karşılaşmasına vesile olmak.biz o kadar acemice bu yola başladık ki..keşke mustafa acet le yollarımız en başında keşisseydi.tıp mezunu olmak başka birşey ilim başka birşey.ve kesinlikle mustafa acette ilim var.ultrasonla bile rahimde sıkıntı olup olmadığını anlıyor.ve tedaviye bakış açısı çok iyi.bebeğin yuvası rahimi hazır hale getirmeden tüp bebek asla yapmıyor.ben tekrarlayan düşük sebebiyle tedavi yoluna başladım.rahimde tutunma problemi olduğu açıkça belli.ama bahçecide bize rahimde sıkıntı olmadığı ve direk tüp bebek yapılması gerektiği söylendi.2 kez tüp bebek yaptık.hatta era testi bile yaptık.yapılan testlerin hepsi normal çıkmasına karşın rahimdeki sorun görülmedi anlasılmadı.neyse ekstra çıkan ödemelerden yıpratılma durumlarından yada bazı personelin tavırlarından hiç bahsetmeyecegim.ama mustafa acet rahim filmimi görür görmez teşhis belliydi bu rahime bebek tutunmaz.ben hala tedavi aşamasındayım ama mustafa acet in hasta portföyünü incelerseniz rahimi hazırlayıp genelde spontan gebelik elde edenleri görürsünüz.tüp bebeğe bile gerek kalmaz.bahçeci gibi paragöz olsa tüp bebek yapar spontan için vakit tanımaz.bence piyasadaki en kral doktor mustafa acet..