- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Şehrin kalabalık caddesinde karşıdan karşıya geçerken ayağımda etekle 2 bacağım havada düşmüşdüm[/QUOTE
Hahahaaa
Haha dur ben bişey daha anlatiyimKışın karda pazarda geçerken tabi ozamnlar 13 yasindayim pazarın ortasında bi kayıp düşmüştüm ben bile gulmustum
Hadi canimmm baya komik olmuş canm yaaa nasıl sonradan farkrdebildinnHaha dur ben bişey daha anlatiyim
Ozamanlar 15 yaşındayım komşunun çocuklarının yanında ip atlıyimda gidiyim eve dedim çocuklardan izin istedim siz hızlıca sallayin bnde atliyim eve gideceğim zatn dedim onlarda izin verdi üzerindedir bol gelen siyah etegim var sadece düğme tutuyo hafif bol geliyor ama rahatım içinde nsee,onlar sallıyorlar bnde bir atlıyorum hışımlao sırada erkekler gülmeye başladı mallar neye guluyosa diyom meğer etegim düşmüş hiç hissetmedim düştüğünü ya rezil oldum resmen ama çok gulmustüm halada gülerim
İpi sallayan kız çok sakin bir şekilde abla eteğin düştü dediHadi canimmm baya komik olmuş canm yaaa nasıl sonradan farkrdebildinn
Hakikatli kızmış allah iyiliğini versin inan kahkaha attım haaaİpi sallayan kız çok sakin bir şekilde abla eteğin düştü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?