- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Hadi değişiklik yapalım hayatınızdaki en komik hatirladikca güldüğünüz anı anlatalım.
Ben başliyim ❤
Eşimle ozamnlar nişanliydim eşim bni görmeye iş yerine gelmişti ordanda bizim eve gecicez bnde rahatima düşgun biriyim ayakkabılarımi çıkartıp öyle çalışıyorum yerin tozunu falan ayağıma geçiyor sonra nse bn hep eve gitmeden ayağımı yıkayıp gidiyorum o günde eşim geldi onun mutluluğuyla unuttum
ayağımı yıkamaya eve gittik oturuyoz babam ayağıma baktı ve tuaf tuaf hareket yapiyo aklıma geldi ama bn yerin dibi sonra nisanlnmis gördü güldü kız kardeşim abla kirin derine işlemiş o çıkmaz artık dedi tabi ben güluyodum gülmekten konuşamıyorum
çünkü biliyorlar bnim çok hassas oldugumu temizlik konusunda şok oldular sonra anlattım tabi ayak tırnağın batiyo diye çıkarttım birazda rahatima dusgunum 
Ben başliyim ❤
Eşimle ozamnlar nişanliydim eşim bni görmeye iş yerine gelmişti ordanda bizim eve gecicez bnde rahatima düşgun biriyim ayakkabılarımi çıkartıp öyle çalışıyorum yerin tozunu falan ayağıma geçiyor sonra nse bn hep eve gitmeden ayağımı yıkayıp gidiyorum o günde eşim geldi onun mutluluğuyla unuttum