Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 senedir evliyim ve her yolu denedik hamile kalmak için ama olmuyor başka önerisi olan varmı (kür , pozisyon , beslenme vs.) herşey olabilir nasıl en kolay şekilde hamile kalabilirim.
1 senedir evliyim ve her yolu denedik hamile kalmak için ama olmuyor başka önerisi olan varmı (kür , pozisyon , beslenme vs.) herşey olabilir nasıl en kolay şekilde hamile kalabilirim.
Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah. Hayirla saglikla. Hsg cekimi yaptirdiniz mi? 15.ayda hamile oldugumu ogrendim. Gecen ay cektirmistim sorun cikmadi cok sukur. Bu ay hamileyim. Hsgden sonra bi kez adet gordum.