arkadaşlar biliyorsunuz epeydir her şeyi denemiş biri olarak hem çok araştırdım hem çok yoruldum.ama yinede araştırmalarım sonucu en garantili yöntemler şuan şunlardır bence..ve en kısa sürede bunlara başlayacağım..
strivectin sd herkeste mi işe yarar kardeşim.madonna bile o kadar parası varken ve okadar spora diyete rağmen çatladığına göre ve onu kullandığına var bi hikmeti.artı yakın çevremden de herkes mutlu harbiden işe yarıomuş.pahalı da olsa umrunda değil artık.bunu alıcam.ama ondan önce hamileler için çatlak giderici bitkisel yağ adında bişi almıştım 15 liraya onu kullanıcam.içinde en iyi çatlağa iyi gelen bütün yağlar karışık.susam yağı kakao yağı jojoba vs...ve diğerleri...bunu bitirince ki sanırım iyi gelecek bu direk strivectine başlıcam...en az 2 ay kullancam baya bi azaltcam..
sonra duruma göre gerekirse erzuruma gidicem zımparalama için..çünkü o doktoru amerikadan bile çağırıolar.bilirsiniz amerikalılar ne cindir bişi bulmasa allahın Türk'ünü niye çağırsın oraya..artı çok da mantıklı yöntemleri.duvarı bi zımparalayın ne kadar pürüzsüz oluyo...
en son kalan çatlaklarada %20 tca yaptım mı olay kökünden bitmiştir dostlar...arkasından yapılan yere tabiki tekrar strivectin ve yağlar ve bidahada sonsuza kadar elveda...sonunda asit,zımpara ve kaliteli bi ürün dışında hiçbişiyin geçirceğine inanmıyorum.ve bu yöntemler de şuan en yüksek çözümü sunan seçenekler..inanın geri kalanların çoğunu denedim ve boş hepsi..kısaca tahminim 3 ayda kurtulucam ben işallah..darısı size arkadaşlarım işallaahh aminnn..!!