Çatlaklar en kesin görünen çatlak planım ve en iyi ihtimaller:))

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

sidneyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
34
0
arkadaşlar biliyorsunuz epeydir her şeyi denemiş biri olarak hem çok araştırdım hem çok yoruldum.ama yinede araştırmalarım sonucu en garantili yöntemler şuan şunlardır bence..ve en kısa sürede bunlara başlayacağım..

strivectin sd herkeste mi işe yarar kardeşim.madonna bile o kadar parası varken ve okadar spora diyete rağmen çatladığına göre ve onu kullandığına var bi hikmeti.artı yakın çevremden de herkes mutlu harbiden işe yarıomuş.pahalı da olsa umrunda değil artık.bunu alıcam.ama ondan önce hamileler için çatlak giderici bitkisel yağ adında bişi almıştım 15 liraya onu kullanıcam.içinde en iyi çatlağa iyi gelen bütün yağlar karışık.susam yağı kakao yağı jojoba vs...ve diğerleri...bunu bitirince ki sanırım iyi gelecek bu direk strivectine başlıcam...en az 2 ay kullancam baya bi azaltcam..

sonra duruma göre gerekirse erzuruma gidicem zımparalama için..çünkü o doktoru amerikadan bile çağırıolar.bilirsiniz amerikalılar ne cindir bişi bulmasa allahın Türk'ünü niye çağırsın oraya..artı çok da mantıklı yöntemleri.duvarı bi zımparalayın ne kadar pürüzsüz oluyo...

en son kalan çatlaklarada %20 tca yaptım mı olay kökünden bitmiştir dostlar...arkasından yapılan yere tabiki tekrar strivectin ve yağlar ve bidahada sonsuza kadar elveda...sonunda asit,zımpara ve kaliteli bi ürün dışında hiçbişiyin geçirceğine inanmıyorum.ve bu yöntemler de şuan en yüksek çözümü sunan seçenekler..inanın geri kalanların çoğunu denedim ve boş hepsi..kısaca tahminim 3 ayda kurtulucam ben işallah..darısı size arkadaşlarım işallaahh aminnn..!!

artı bu sitede en çok bide buzlu terapiye inanıyordum.ama yaptıranlardan hiç kimse gelip de tamamdır komple geçti diye bişi söleyemedi.tabiki belkide tedavileri başarılı olmuştur bilemeyiz bize sölemek zorunda da değilller..ama oraya giden başka arkadaşlarım da var.pek kimse memnun değil.çok acılı,çok zaman alıo ve çok pahalı diyolar.hadi parayı geçtik yeter ki geçsin de..ama tca yı deneyip sonuç almış bi arkadaşımız var.zımparalama da 30 kişide başarılı olmuş nette..strivectin sd desen dünya çapında güven veren örnekleri var.charlize theron bile kullanmış..demet şener de çok başarılı olmuş..yani şuan için en mantıklısı bu üçlüsü..ama yine de hala buzlu terapiden bi müjde beklemekteyim gidenlerden..ne kadar artık güvenmesem de belki diyorum hala..ama o arkadaşların geçse koşa koşa buraya gelmezler miydi..? ve gerçekten geçirse bi patlama olmaz mıydı buzlu terapide..tabiki bu benim fikrimdir.hiç kimseyi etkilemek istemem.herkese sağlıklı günler canlarım..:)))

not.önceleri %70 tca düşünüyordum sonra fikrimi bu yönde değiştirdim:))

%70 tcayı bende tavsıye etmem canım ya gecen onunla ılgılı arastırma yaparken yuzunu falan yakmıs okadar cok ınsan resmı gordumkı anlatamam cok tırstttttttım eyvahedigeldismile en ıyısı %20-%15 evde denemeye uygun hem nasıl yapıldıgını anlatan kıtapcıklar falan verıyorlarmıs bakalım senın sonucların bızıde yonlendırıcek ıns muaffak olursun canım bu arada sanırım zımpralama yaptırdıktan sonra tcaya gerek kalmaz heralde cunku ıkısıde ust derıyı alıyo

burda bir arkadaş krem serayı önermişti..
doğumdan sonra karnımda az bişey çatlama olmuştu ve daha bir haftadır kullanmama rağmen yüzde 70 geçti çatlaklar..çook çok az kaldı..

krem seranın fiyatı ne kadar bir de gün de kaç defa uyguluyorsun anlatabilir misin?

fiyatı 4 lira bebklerde pişik tedavisi için kullanılıyor..
gün içinde gidip gelipğ sürüyorum 4- 5...
ama müthiş bişey inşallah herkeste aynı etkiyi gösterir..

estel senin çatlakların yenimi arkadaşım???ince çatlaklarda bazı yağlarda hemen etkili oluyor ama çatlak genişligi yılı da önemli nekadar deforme olduğuna bağlı olabilirmii?? sidneyy dermadoctan memnun oldugunu okumuştum hala düzelmedilermi senin çatlakların??

sidneyy uygulamalara devammı?ne durumdasın bızede yaz bende bu sıtede bu olayı sevmıyorumya kımse gerı yazmıyo neden ?

ArkadaŞlar slm. Ben 3 ay Önce doĞum yaptım. HamılelıĞım boyunca hıÇ ÇatlaĞım olmadı.. Ama Şımdı bıraz saĞ sol karın Çevremde ve sankı gÖĞÜslerımde var. Az da olsa benı Çok rahatsız edıyor. Krem sera yı nereden satın alabılırım..
Ucuz da bır kremmıŞ. Umarım ıŞe yarar bende de..
Sevgıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…