- 20 Temmuz 2007
- 2.318
- 397
- 38
Kızlar benim aylık gelirim ekdersle birlikte 2000 tlyi buluyo(yazları daha düşük) çalışmaya başlayalı 2 yıl oldu.Hiç para biriktirmeye uğraşmadım harcamalarımı kısıtlamadım.İlk yılımda heray harcamalarımdan kalan parayla araba aldım tabi babamın çok büyük katkısıyla yerimseniben Arabayı alalı 1 yıl olcak nerdeyse ve benim bu yıl hesabımda biriken para ilk yıl kalan paranın üçtebiri kadar, gerçekten şok oldum ilk yıla göre çok fazla para harcamışım moralim bozuldu ve karar verdim artık her ay belli bir miktar ayrı bir yatırım hesabına para aktarmayı düşünüyorum sizce en karlı nasıl para biriktirebilirim. Kendi memleketimde çalışıyorum ailemle birlikte kalıyorum harcamalarımın az olması gerekirken hiç para biriktiremedim.Artık karar aldım 2 yıl yeter dedim kafama göre harcadım paramı bu yıl ciddi anlamda para biriktirmeyi düşünüyorum. Heray altın mı alsam kuyumcuyla anlaşım gram şeklinde mi alsam.Bankalardan altın hesabımı açtırsam yoksa vadeli mi yatırsam bilmiyorum.Bu zamana kadar para biriktirmeyi hiç düşünmemiştim o yüzden pek bilgim yok. Her ay en az 1000 tl biriktirmeyi düşünüyorum.Bir de banka da önerirseniz sevinirim.Maaşımı denizbankdan alıyorum oraya yatırmaya devam mı etsem ne önerirsiniz bana