en kaliteli shaggy halı markası hangisi

memolininannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
9
0
36
İstanbul
arkadaşlar..
5 yıl önce evlenirken büyük bir talihsizlikle evimin tamamını döşediğim kaşmir halılarımdan sıkıldım bunaldım. değiştirmek istiyorum.. senede 3 kez yıkamaya göndermemek bile yeni halılarımı 1 yılda finanse edecek gözüküyor neredeyse... üstünde toz tabakası yapışıyor kalıyor ne yaparsan yap gitmiyor....
bende shagy halıalmaya karar verdım. ama acıkcası turlerını bılmıyorum... ıpek shagy falan varmıs ben bıraz daha yatışmayan ve kalın bukleler ıstıyorum ama tabıkı oncelık kullanıs, kolaylık ve kalıte.. bana turlerı ve en ıyı markalar hakkında yardımcı olursanız cok sevınırım..

sımdıden tesekkur ederım..tavsıyeler ıcın

arkadaşlar..
5 yıl önce evlenirken büyük bir talihsizlikle evimin tamamını döşediğim kaşmir halılarımdan sıkıldım bunaldım. değiştirmek istiyorum.. senede 3 kez yıkamaya göndermemek bile yeni halılarımı 1 yılda finanse edecek gözüküyor neredeyse... üstünde toz tabakası yapışıyor kalıyor ne yaparsan yap gitmiyor....
bende shagy halıalmaya karar verdım. ama acıkcası turlerını bılmıyorum... ıpek shagy falan varmıs ben bıraz daha yatışmayan ve kalın bukleler ıstıyorum ama tabıkı oncelık kullanıs, kolaylık ve kalıte.. bana turlerı ve en ıyı markalar hakkında yardımcı olursanız cok sevınırım..

sımdıden tesekkur ederım..tavsıyeler ıcın
canım benim evimde kaşmir bende pek memnun değilim hele bide ayak izi belli ediyorya deli oluyorum bende 1.5yıldır kullanıyorum hepsi son çıkan şuan bende shagy düşünüyorum ama onlar içinde süpürmesi problemli diyolar iyi araştırmak gerek sürekli silkelemek gerekiyomuş budevamlı mümkün olmazki şehir ortamında dilerim gönlüne göre memnun olcağın (olacağımız )halılara sahip olmamız dileğimle:))

canm aradm kardesime sordum temzlemesi kolay dedi.marka olarak da dinarsuyla padisahınkiler iyi dedi.ayrca her markanın iyisi ve kötüsü oluyoms fiata bağlıyms insallah yardmcı olablmsmdir:21:

Back
X