en kalıcı yumuşatıcı!!

Almanyada lenor ve softlan markalari meshurmus hic denemedim sadece Almanya deyince aklima bu yumuşatıcılar geliyor :) softlan bizim yumusa benziyor ambalaj olarak tabii icerigini bilmiyorum.
Aslinda yumusatici kokulari pek kalıcı değildir, zaten camasir kurudugunda buram buram kokmaz hafif esintisi gelir o kadar.
Benim.de kokulara karsi hassasiyetim olduğu için bana göre cok rahatsiz etmeyen kokulari tercih ediyorum.
Sevdiklerim:
-Yumoş hanımeli (sarı olan)
-Abc kırmızı (icerigi dahlia idi sanırım)
-Abc beyaz (sensitive - gerçekten hafif, kremsi bir koku)
Yumoşun kokuları gerçekten kalıcı. Mesela Vernel o kadar kalıcı degil bunu gözlemledim.

Benimde denemediğim yumuşatıcı kalmadı tam bir koku hastasiyım. Şu yurt disindan gelen akraba kokusu nasıl oluyo cidden merak ettim😁 Bu aralar Bingo Soft Lovely kırmızı kutulusuna sardım.

Turkiyede beğenip aldıklarım Bingo Soft Sensitive, Bingo Kuzumun Kokusu Oğluşum, Yumoş Sensitive, Dalin Bahar Ninnisi, Abc Sensitive, Vernel Relax mor şişelisi. Bunlar tabi dönüşümlü aldıklarım bi de bunların 5 katı alıp beğenmeyip tekrar almaDiklarimda var :):)

Bide yurtdisi eş dost kokusu diye Lenor marka satan saticilar var ınstagramda bile gördüm açıkçası bir yanım dene diyor ama bir yanimda alt tarafı yumuşatıcı o kadar para bayilma diyor :)

Valla annem hangi marka kullanırsa kullansın her şeyi mis gibi yumușatıcı kokar uzun süre. Makineyle alakalı mi diye düşünmedim değil :KK48:

Ben şimdi vernelin konsantrelerini kullanıyorum onlar baya kalıcı 2 yıldır en çok hoşuma giden bu oldu kalıcılık yönünde.

Birde kuzenimin eşi bimin bulut markasının siyah altın sarısı renkli konsantresini almış. Kokusu muhteşem bildiğin parfüm gibi kokuyordu üzerinde

Yumoş hanımeli
Yumoş portakal çiçeği

efsane kokular hem de diğerlerine oranla daha kalıcı. Aslında Rossmann’da Domol ürünleri var Alman markası. O markayı da bi deneyeyim ilk fırsatta belki o kalıcılığı elde ederiz aklımızda bulunsun

Ben bingonun bebek resmi olan yumuşatıcısını kullanıyorum hassas ciltler için uygun ve hipoalerjenik

Normal çamaşırlar için;
Yumoş Lilyum&Lotus Çiçeği
Yumoş Yabani Orkide&Yasemin
Viking Flamingo

Özellikle nevresimler için;
Viking Sensitive

Hepsinin kokuları efsane. Ama özellikle Yumoş mavi olanı yıllardır vazgeçilmezim.

Normal çamaşırlar için;
Yumoş Lilyum&Lotus Çiçeği
Yumoş Yabani Orkide&Yasemin
Viking Flamingo

Özellikle nevresimler için;
Viking Sensitive

Hepsinin kokuları efsane. Ama özellikle Yumoş mavi olanı yıllardır vazgeçilmezim.
Teyzemin favorisi mavi 😍
Ben sari olan hanimeli olana bayılıyorum
Viking sensitive de harika evet cok soft hafif kremsi bir kokusu var onu da annem kullanıyordu ondan gördüm

Uzun süre koksun diyorsaniz yumusaticiyi biraz daha fazla koyun makineye, yani önerilen miktarin 2 kati ozaman daha kalici oluyor kokusu bence

Yumos pembe favorim. Ama çok pahalı oldu perde ve koltuk kılıfı gibi uzun süreli şeylerde kullanıyorum.

ABC pembe diğerlerine göre daha kalıcı.

Peros sarı çok kalıcı değil ama kokusu güzel.

Yumoş portakal çiçeği:) ya nasil kesfetmemisim simdiye kadar

mrb doğru yere mi yazıyorum hiç emin değilim ama 😀 sorum şu ki hani Almanya dan akrabamız geldiginde misss gibi kokarlar onlara has bi kokudur o illaki biliyosunuzdur 😄 Türkiye de var mı?Bayılıyorum o kokuya.Sizin kullandığınız en kalıcı yumusatıcı hangisiydi?
Zararlı olduğu ve doktorlar tarafından önerilmediği için asla kullanmıyorum.

Back
X