• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi yerli parfüm hangisi? (Deodorant degil!)

PembeSaten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
125
1
96
İstanbul
Merhaba Kizlar,

gercekten merak ediyorum. Simdiye kadar hep Fransa da yapilmis (cogu yine Fransiz, Italyan ya da Japon tasarimcilarin) parfumlerini kullaniyoruz, kullaniyorsunuz. (Fransa yi protesto etmeme ragmen)...

Peki Turkiye`de durum nasil? Sizin gercekten "cok iyidir" diyebileceginiz yerli parfumler hangileri?

Simdiden tesekkurler herkese,

(Istanbulluyum ama Turkiye de degilim ne yazik ki..)

(Ikinci gun kimse bir sey yazmadigina gore.... Durum yine tahmin ettigim gibi, her alanda oldugu gibi)

Son düzenleme:
galiba hic yok :)
bari cicek isimleri yazilsaydi, her sehrin hangi cicegi meshursa falan....

Turkiye nin parfum sektorunde onemli bir gul ihracati oldugunu biliyorum ama (ozellikle Fransa ya), gerisi gelmiyor demek.. Hammadde saticisiyiz sadece :(((... Siseleyip Turkiye ye geri donuyor..

Gerci türk markasi degil ama
Her sene izine geldigimde alirim cünkü almanyada ve belcikada bunlar yok

Caldion ve Viva Cappio

valla Türkiye'de mi yapılıyo bilmiyorum ama xo mystichihoyyyt

Eveeet, Kopas kozmetikmis bu da Turkiye de uretiliyormus, coook tesekkurler.
Sisesi de pek seker gercekten : ) Bende en son Dior Coco Mademoiselle hediye geldi, ama bunlari kesinlikle ama kesinlikle denerim : ) Yasasin!

Sisesi de pek guzelmis gercekten : )
9178.jpg

Viva Cappio Turk markasi, Hunca dan. Denerim, cok tesekkurler! Nihayet ilk cevap!

Hehehe ricalar canim bak bende tr markasi oldugunu bilmiyordum
örenmis oldum senlerdir alirim bunu ben genc kizkande beginirdim degisik bir koksu var
Hadi kolay gelsin sana canim

evet ben de çok seviyorum xo yu ama almak nasip olmadı:) parfümerilere her gittiğimde testerlerini koklarım:kedi:

ben denemedim henüz ama geçenlerde bir arkadaşım rosense parfümlerin güzel olduğunu söylemişti. hatta rosense ürünlerinin genelinin çok iyi olduğunu söyledi.

ben denemedim henüz ama geçenlerde bir arkadaşım rosense parfümlerin güzel olduğunu söylemişti. hatta rosense ürünlerinin genelinin çok iyi olduğunu söyledi.

Parfumlerinin de oldugunu bilmiyordum, sadece gul suyu ve tonigini kullanmistim, dogru ben de memnun kalmistim o zaman...

Onu da denerim,
super listem cogaliyor!
Sagol!

Back