En iyi Yenidoğan bezi hangisi

Ben hepsini kullandim prima disindakilerle sorunum yok,en cok komili ve canbebeyi begendim,huggies de iyiydi ancak biraz kalin

Molfix en mutlu olduğum bez. Prizma alerji yaptı kızıma Huggs ise yan bandı kopuyor sürekli deli oldum

Molfix kullandım gayet memnunum. Slepy aldım deneme amaçlı oda iyi hiçbir sorun yaşamadım.
Bebeğim 2 aylık

Oğlumda prima kullandım memnun kaldım. Bu kez de prima aldım ama tabii pişik olursa değiştiririm. Sleepy ve A101 markası soffio önerisi çok araştırdığımda.. Bilemedim. Sleepy numune bezim var bakalım memnun olursam kullanırım. Aslında bebeğin cildine göre değişen bir durum. Bazı bebeğe prima iyi gelirken bazı bebeğe pişik yapabiliyor. Deneyip göreceğiz.

Bence ona bebeğinizin poposu karar verecek. Ben yenidoğan premium care aldım ama pişik falan yaparsa değiştireceğim. Fiyat-kalite ortalamasında en iyisi şu an prima premium care olrak görünüyor ama o da pişik yapabilir bilemeyiz. Yüzde yüz doğal pamuk değil hiçbiri. Kaldı ki pamuklu bezler bile pişik yapıyormuş. Bim'in bezini kullanıp memnun kalanlar da var ayrıca. Deneyeceğiz, göreceğiz benim fikrimce. 'En iyi bez' diye bir kategori yok da, 'bebeğime en iyi gelen bez' var.

Kullananlar yazabilir mi en iyi bebek bezi Yenidoğan hangisidir
en iyisi diye bir şey yok bence.. bebeğiniz için en iyisi var.. ben tüm hazırlıkları bu mantığa göre yaptım.. tüm bakım ürünleri için bu geçerli bence.. prima premium care ile başlayacağım, sorun yaşarsam komili deneyeceğim..

Bence ona bebeğinizin poposu karar verecek. Ben yenidoğan premium care aldım ama pişik falan yaparsa değiştireceğim. Fiyat-kalite ortalamasında en iyisi şu an prima premium care olrak görünüyor ama o da pişik yapabilir bilemeyiz. Yüzde yüz doğal pamuk değil hiçbiri. Kaldı ki pamuklu bezler bile pişik yapıyormuş. Bim'in bezini kullanıp memnun kalanlar da var ayrıca. Deneyeceğiz, göreceğiz benim fikrimce. 'En iyi bez' diye bir kategori yok da, 'bebeğime en iyi gelen bez' var.

Bimin bezini bi arkadaşım kullanıyor o memnun ama kokusu sanki deterjan reyonundayım gibiydi.. Çok fazla bir bebek için. Aklında bulunsun canım. Yine de popolarına hangisi iyi gelirse tabii :)

Göbek bağı oyuntulu olanı alan var mı ben ilk onu düşündüm rahat mı olur diye tecrübem yok ilk bebiş

benimde ilk bebeğim molfix'in yenidoğanını almayı düşünüyorum primayla alakalı baya kötü yorumlarla karşılaştım. sadece 1 paket alacam ilk doğduğunda bebeğime uygun gelmezse değiştiririm diye.

kızlar bence denemeye prima ile başlamayın onu kullandıktan sonra başka bez alerji yapıyor bence önce molfix denenebilir :)

Gobek bagi oyuntusunun bir hayrini gormedim her sekilde ilk basta en kucuk bez bile bebege buyuk geliyor oyuntu kismi yinede gobek baginin ustunde kaliyor ben katliyordum bezi

arkadaşımın bebeği yeni doğdu o zaytinyağlı ve doğal diye komilinin bebek bezini seçti bayada memnun kaldı.
Ben şimdi hem komili hemde prima premium care aldım ikisinide deneyeceğim hangisinden memnun kalırsam onla devam edeceğim..

Bu konuda objektif bir bilgiye ulaşmak isterseniz uygulamasına bakmanızı tavsiye ederim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu konuda tek bir doğru yok maalesef. Her bez, her bebekte aynı etkiyi göstermiyor. Biz de zamanında 3 farklı marka denedik, maalesef bebekler biraz deneme tahtası oluyor çünkü işte sağa sola soruyor, 2-3 kişi memnunum deyince biz de deniyoruz ama memnun kalmayabiliyor insan, bizde öyle oldu mesela. Şimdi reklama girmesin ama ben fayda sağladığım için paylaşmakta bir sakınca görmüyorum, iphone kullanıyorsanız mobil bir uygulama var, ücretsiz olduğu için bir indirip bakın derim, birşey kaybetmezsiniz, adı BEZEGEN. Annelerin yorumları var bezler hakkında. Hatta herkes objektif olarak bezleri notluyor ve yorum yazıyor, açık bir platform. SiZ De paylaşın tecrübelerinizi. Bir de eğer maddiyat sizin için önemli ise ki babalar bu konuda duyarlı malum:) en ucuz bezleri bulmanıza imkan sağlıyor. Sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz.

Ilk cocugumda cok bez degistrdim molfix allerji yapti huggies kullandm cok memnundm fakat adetini azaltnca biraktm. Prima kullandm gayet iyiydi biraz kalibi kucuk ama . Simdi ogluma sleepy kullaniyorm cok emiciligi yok ama fiyatina gore cok guzel. Dogacak bebegime de molfixle baslamayi dsunuyorm

Ilk cocugumda cok bez degistrdim molfix allerji yapti huggies kullandm cok memnundm fakat adetini azaltnca biraktm. Prima kullandm gayet iyiydi biraz kalibi kucuk ama . Simdi ogluma sleepy kullaniyorm cok emiciligi yok ama fiyatina gore cok guzel. Dogacak bebegime de molfixle baslamayi dsunuyorm

Biz prima ile başladık, belki de pazarlama ya da çevrenin etkisiyle ancak 6.aydan sonra değiştirme ihtiyacı duyduk. Diğer annelere de sordum, adlı uygulamadaki bebek bezi notlarına da bakarak molfixe geçmeye karar verdik, şu ana kadar memnunuz. Ancak her bez her bebekte aynı etkiyi göstermeyebiliyor. Bez notlarına, yorumlarına bakın ve kendiniz karar verin.

Bebek bezi tecrübelerinizi ve deneyimlerinizi mobil uygulamasına da yazsanız, anneler ve bebekleri çok fayda sağlardı.
Uygulama, en iyi bebek bezi bulmak için bezlere farklı kriterlere göre notlandırma yapma ve yorum paylaşma imkanı sağlıyor. Bu şekilde tarafsız ve profesyonel bir platformdan çok fayda sağlayabilir anneler ve bebekleri.

X