Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyisi diye bir şey yok bence.. bebeğiniz için en iyisi var.. ben tüm hazırlıkları bu mantığa göre yaptım.. tüm bakım ürünleri için bu geçerli bence.. prima premium care ile başlayacağım, sorun yaşarsam komili deneyeceğim..Kullananlar yazabilir mi en iyi bebek bezi Yenidoğan hangisidir
Bence ona bebeğinizin poposu karar verecek. Ben yenidoğan premium care aldım ama pişik falan yaparsa değiştireceğim. Fiyat-kalite ortalamasında en iyisi şu an prima premium care olrak görünüyor ama o da pişik yapabilir bilemeyiz. Yüzde yüz doğal pamuk değil hiçbiri. Kaldı ki pamuklu bezler bile pişik yapıyormuş. Bim'in bezini kullanıp memnun kalanlar da var ayrıca. Deneyeceğiz, göreceğiz benim fikrimce. 'En iyi bez' diye bir kategori yok da, 'bebeğime en iyi gelen bez' var.
Kullananlar yazabilir mi en iyi bebek bezi Yenidoğan hangisidir
Merhaba, bu konuda tek bir doğru yok maalesef. Her bez, her bebekte aynı etkiyi göstermiyor. Biz de zamanında 3 farklı marka denedik, maalesef bebekler biraz deneme tahtası oluyor çünkü işte sağa sola soruyor, 2-3 kişi memnunum deyince biz de deniyoruz ama memnun kalmayabiliyor insan, bizde öyle oldu mesela. Şimdi reklama girmesin ama ben fayda sağladığım için paylaşmakta bir sakınca görmüyorum, iphone kullanıyorsanız mobil bir uygulama var, ücretsiz olduğu için bir indirip bakın derim, birşey kaybetmezsiniz, adı BEZEGEN. Annelerin yorumları var bezler hakkında. Hatta herkes objektif olarak bezleri notluyor ve yorum yazıyor, açık bir platform. SiZ De paylaşın tecrübelerinizi. Bir de eğer maddiyat sizin için önemli ise ki babalar bu konuda duyarlı malum:) en ucuz bezleri bulmanıza imkan sağlıyor. Sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz.Kullananlar yazabilir mi en iyi bebek bezi Yenidoğan hangisidir