Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım Biraz tarzımın dışında fakat tarz dışınada çıkmak lazım tabiTarz meselesi ama ben the flash ı cok severek izlemistim
Ay dizi demişsiniz ama film olarak yildizlar arasini tavsiye etmeden gecemicem rica ederimSanırım Biraz tarzımın dışında fakat tarz dışınada çıkmak lazım tabi
Dark,stranger things,peaky blinders dizilerini ve ayrica cok etkilendiğim ve bir gecede sabaha dek sezonu bitirdigim ( hic öyle huylarim yoktur normalde) Dağ evi netflix dizisini şiddetle tavsiye ederim.En sevdiğim ve izlediğim diziler "Prison break,fringe, lost, vikings, game of thrones.Bunların dışında ölmeden izlemelisiniz diyebileceğiniz yabancı diziler nelerdir?
İzlemiştim, kesinlikle güzelAy dizi demişsiniz ama film olarak yildizlar arasini tavsiye etmeden gecemicem rica ederim
Bunada bakacağım mutlakaFriends, Stranger things
Hemen bu dizileri araştırmaya başlıyorumDark,stranger things,peaky blinders dizilerini ve ayrica cok etkilendiğim ve bir gecede sabaha dek sezonu bitirdigim ( hic öyle huylarim yoktur normalde) Dağ evi netflix dizisini şiddetle tavsiye ederim.
Daredevil, The night ofBunada bakacağım mutlaka
Sanırım bunlar tam benlikSherlock holmes
Agents of shield
Lost room
Teşekkür ederm bunlarada bakarım.Daredevil, The night of
HouseEn sevdiğim ve izlediğim diziler "Prison break,fringe, lost, vikings, game of thrones.Bunların dışında ölmeden izlemelisiniz diyebileceğiniz yabancı diziler nelerdir?
Sanırım bunlar tam benlik
Oooo öyleyse uzun bir dizi süreci beni bekliyorOnlar bitince bunları da izlersin
Merlin, chuck, lie to me, house, nikita, ghost whisperer