Saç Rengi ve Saç Boyama en iyi turuncuyu nasıl elde edebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
ne zaman güzellik ve saç bakımı ilgili bir şeyler arasam yolum buraya düşüyordu ve üye olmak kaçınılmazdı.

fakat bu konu ile ilgili forumda bir şey malasef bulamadım. saçlarım kızıl, kırmızı tonlarında aktıkça turuncu bir hal alıyor bu da benim işim kolaylaştırıyor fakat dipler, ahh o dipler...

artık kuaföre servet ödemek istemiyorum. çok daha paralı insanlar evde boyuyor saçlarını:)

saçlarımı ve kızılımı seviyorum ama mahvetmek de istemiyorum...

irlanda kızılı, nar kızılı ve turuncu tonlarında bir renk yakalamak istiyorum. karışım şeklinde bir öneriniz varsa onu da uygulayabilirim.

her şeye bir çaresi vardır dediğim internet ortamı bile bana yetmedi.

sizlerden çok umutluyum.

teşekkürler.

not: tek boya ile istediğim rengi elde edemeyeceğime eminim, karışım önerileriniz çok çok çok iyi olacak.

koyu bir babaanne kızılı istemiyorum:(

Diplerden yana bende sorun yaşıyorum. Boyalarım aktığında bakırın başka tonuna boyamak istiyorum ama dipler geldiği zaman dipler açık altlar koyu olsun istemiyorum. Yardımcı olabilseydim keşke :(

Benim,saçlarım kestane rengi.Bir keresinde aldım koleston 9.0 sarı boyayı,üstlerine sürüverdim.Zamanla turunculaştı.Turuncu bir şekilde dolaştığım günleri bilirim=)) Seçenek şu;saçını komple açıcaksın,ve aldığın boyanın rengi bakırımsı turuncumsu olucak,üstüne onu boyayacaksın.Ama saçın zaten kızıl olduğu için açtıktan sonra nasıl olur bilemiyorum.Zaten saç açılınca turuncumsu kızılımsı birşey oluyor,Annemle üstüne küllü bi kumral boyamıştık çok güzel olmuştu.Sen bakırımsı birşey boyarsan turuncu olabilir.Ama açıkçası emin konuşmuyorum sadece aklıma gelenleri yazıyorum.Aslında en iyisi kuaföre gitmen,bu aşamada.Sonra kendin boyarsın hep.

saçımı tekrar açmak istemiyorum ve artık evde olmak istiyorum. kuafçrlerde vakit geçirmekten siz de bıkmadınız mı? :)

istedıgın renk ne tam olarak ve senin suandaki saç rengin ne? foto koyarsan belki daha ıyı yardımcı olabılırız

ben cokk ufakken dıyelım :P

sapsarı saclarıma kı orıjınalı sarıydı ,hataa sarının her tonu vardı ,en koyusu acık kumraldı..

sıkılıp kına yakmıştım ,turuncu olmustu ..cokta guzel olmustu kaydirigubbakcemile3

saçın uzunsa bir kutu tarçın bakır +bir kutu koyu dore sarıyı karıştır önce boyamaya uçlardan başlar en son da diplere sürersen saçının her yanı eşit renkte olacaktır sık dişli bir tarakla saçını tara boyadıktan sonra bunu ihmal etme sakın böyle yaparsan boya eşit dağılır senin saçın akmış bir kızıl olduğuna göre bu kesinlikle işine yarayacak bir tariftir kolay gelsin

ben tarcın bakırla altın sarıyı karıstırdım böle oldu altında kızıl vardı

çok süper olmuş canım benim saçımda bronz kahve var biraz aksa açılsa bende böyle yapıcam:teytey:

Back