ne zaman güzellik ve saç bakımı ilgili bir şeyler arasam yolum buraya düşüyordu ve üye olmak kaçınılmazdı.
fakat bu konu ile ilgili forumda bir şey malasef bulamadım. saçlarım kızıl, kırmızı tonlarında aktıkça turuncu bir hal alıyor bu da benim işim kolaylaştırıyor fakat dipler, ahh o dipler...
artık kuaföre servet ödemek istemiyorum. çok daha paralı insanlar evde boyuyor saçlarını:)
saçlarımı ve kızılımı seviyorum ama mahvetmek de istemiyorum...
irlanda kızılı, nar kızılı ve turuncu tonlarında bir renk yakalamak istiyorum. karışım şeklinde bir öneriniz varsa onu da uygulayabilirim.
her şeye bir çaresi vardır dediğim internet ortamı bile bana yetmedi.
sizlerden çok umutluyum.
teşekkürler.
not: tek boya ile istediğim rengi elde edemeyeceğime eminim, karışım önerileriniz çok çok çok iyi olacak.
koyu bir babaanne kızılı istemiyorum
fakat bu konu ile ilgili forumda bir şey malasef bulamadım. saçlarım kızıl, kırmızı tonlarında aktıkça turuncu bir hal alıyor bu da benim işim kolaylaştırıyor fakat dipler, ahh o dipler...
artık kuaföre servet ödemek istemiyorum. çok daha paralı insanlar evde boyuyor saçlarını:)
saçlarımı ve kızılımı seviyorum ama mahvetmek de istemiyorum...
irlanda kızılı, nar kızılı ve turuncu tonlarında bir renk yakalamak istiyorum. karışım şeklinde bir öneriniz varsa onu da uygulayabilirim.
her şeye bir çaresi vardır dediğim internet ortamı bile bana yetmedi.
sizlerden çok umutluyum.
teşekkürler.
not: tek boya ile istediğim rengi elde edemeyeceğime eminim, karışım önerileriniz çok çok çok iyi olacak.
koyu bir babaanne kızılı istemiyorum