Saç Rengi ve Saç Boyama En iyi sonuç aldığınız renkleri numaraları ve marklarıyla birlikte yazarmısınız?

seherrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
478
0
96
44
Diğer
Merhaba arkadaşlar,saçlarımın doğal rengi koyu küllü kumraldı.Bir gaflete düşüp loreal kızıl kestane aldım ama hiç memnun kalmadım.Saçımın rengini açtı kestane rengine döndü ama sanki kızıl boyamışta akmış gibi soluk bir kızıl yansımalı kestane rengi oldu.Beğenmedim.Şu anda içinde kızıllıklar olan çikolata kahve gibi duruyor ışığa göre daha açık yada koyu görünüyor.Bayramdan önce mutlaka değiştirmek ist,yorum bu rengi.Ya adam gibi kuaföre gidicem yada tekrar evde içinde kızıllıklar olmayan tatlı bir kahveye boyamak istiyorum.Ama kuaföre gidersem saçımın rengi hazır 1-2 ton açılmışken gölge yada röflede yaptırabilirim diye düşünüyorum.Beyaz tenli kahve gözlüyüm.Sizce ne yapmalıyım?
Ayrıca buraya evde deneyip başarılı sonuç aldığımız renkleri yazarsak sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…