Rapella Sonsuz Aşk İloveS.. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2012 1.001 3 88 Konya 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapella #1 Arkadaşlar sizinde listeye eklenmesini istediğiniz,bu kesinlikle kaliteli şarkılar arasına girmeli dediğiniz varsa yorum yapın, birbirimizden öğrenmiş olalım 1-Zülfü Livaneli / Gözlerin 2-Erdem Ergün / Alma Ahımı 3-Nil Karaibrahimgil / Rüzgar 4-Cem Okan / Yinede Söyle 5-Demet / Arnavut Kaldırımları 6-Mor ve Ötesi / Benim Küçük Sevgilim 7-Duman / Yürekten 8-Nurettin Rençber / Yürürüm 9-Nurettin Rençber / Ay Düşünce Denize ... Sizinde varsa alta ekleyeceğim.. Benim aklıma şimdilik bunlar geldi..
Arkadaşlar sizinde listeye eklenmesini istediğiniz,bu kesinlikle kaliteli şarkılar arasına girmeli dediğiniz varsa yorum yapın, birbirimizden öğrenmiş olalım 1-Zülfü Livaneli / Gözlerin 2-Erdem Ergün / Alma Ahımı 3-Nil Karaibrahimgil / Rüzgar 4-Cem Okan / Yinede Söyle 5-Demet / Arnavut Kaldırımları 6-Mor ve Ötesi / Benim Küçük Sevgilim 7-Duman / Yürekten 8-Nurettin Rençber / Yürürüm 9-Nurettin Rençber / Ay Düşünce Denize ... Sizinde varsa alta ekleyeceğim.. Benim aklıma şimdilik bunlar geldi..