• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Şarap

pinaranip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
94
1
36
Diğer
portuguese-wine-1.jpg

Gurme Öneriyor'un alt başlıkları genellikle mekanlarla ilgili,

images

bu konuda ise, bizce en güzel, en sevdiğimiz, tadı ve aroması damağımıza en uygun şarapları paylaşalım

Wine.jpg

fiyatı ve markası farketmez, önemli olan sizin tercihiniz,

white_wine_sunset.jpg

hatta bazen o anki modunuz, moral seviyeniz bile şarabın tadını değiştirebilir :34:

256466.jpg

Bozcaada şarabı olan Çamlıbağ- Karalahna (Kırmızı şarap) ve Çamlıbağ - Vasilaki (Beyaz şarap)
en beğenerek içtiğim şaraplardan.

bende avşa adası'nda "ada karası" adında bi şarap içmiştim hiç farkında olmadan 5-6 kadeh içmişim
çok güzel bi şaraptı hiç dokunmadı sadece çakırkeyftim
bi de buzbağ şarap çok hoşuma gider tadı çok hoş
(karadutlu şarapta hiç fena değil)

Sek beyaz şaraplardan Terra De France Chardonnay benim şu zamanlardaki favorimdir, bölgesi Fransa (Languedoc), üzüm çeşidi Chardonnay. alımı bütçeyi içimi de bünyeyi sarsmaz.

emzirme dönemi ve öncesinde hamilelik nedeniyle uzun zamandır şarap içemiyorum.. canımı çektirdiniz walla :) en beğendiğim şarap tatlı sert kırmızı şarap sanırım kavaklıdere.. çok fazla içemezsin ama içimiçok güzeldir :69:

Kayra Leona'nın Öküzgözü-Şiraz şarabına bayılıyorum. Kırmızı, tatlı bir şarap... Ev yapımı süryani şaraplarına benziyor. Ona da bayılıyorum şahsen ;)

size sert gelen şarapın içine biraz esmer seker atın deneyin

birgun onceden kalan şarapla yemek pişirebilirsiniz mantar yada tavuk yemegi harika olur

ben sarap icmeyi pek sevmem ama tavsiye verebilirim...kalecik karasi, okuzgozu...Bozcaada saraplari cok meshurdur bulursaniz deneyin

Back
X