Şampuan ve Saç Kremleri En İyi Şampuan Buymuş Meğer!

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.058
7.856
Merhabalar. Ben birçok şampuan markası denedim. Hemen hepsi birbirinin aynısı gibiydi.
En güzel, en memnun kaldığım ürün kesinlikle İpek. Artık İpek'ten başka bir ürün kullanmayı düşünmüyorum şahsen. Saç kremi de harika. Düşünüyorum da; Elseve, Elidor,Pantene vs. derken saçlarımı iyice yıpratmışım. Hiçbir yararı olmadı bu ürünlerin,hatta zararı oldu. Verilen tonlarca para da cabası.
İpek şampuanı ve kremiyle birlikte yıkıyorum saçlarımı, bir daha ne yağlanma ne bir şey. Işıldıyor. Öyle rahatım ki. Ayrıca piyasadaki şampuanlar arasında kimyasal maddeye en az sahip olanı,bu ürün. Fiyatı da çok komik. Ha, kesinlikle ucuz şampuanlar iyidir gibi bir genelleme yapmıyorum. Mesela Hobby de ucuz, Hacı Şakir de ucuz. Ama hiç iyi değil tavsiye etmem bunları. İpek bir harika! Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Ipegin saç kremi vardi bademli cok eskiden
Su an hala varmi bilmiyorum ama bir kac yil oncesine kadar vardi ama içeriği ve kokusu çok degismisti....
Yani demem o ki cocuklugumun kokusuydu :KK68:

Ipegin saç kremi vardi bademli cok eskiden
Su an hala varmi bilmiyorum ama bir kac yil oncesine kadar vardi ama içeriği ve kokusu çok degismisti....
Yani demem o ki cocuklugumun kokusuydu :KK68:
Ben çocukken de kullanırdım. Dediğiniz gibi kokusu bile ayrı bir huzur veriyor :) Bu arada bademli dediğiniz mor kutulu olandı değil mi, çok güzeldi o.

Bana da sadece Clear iyi geliyor, kepek problemim var, Clear kullandığım sürece kepek problemi yaşamıyorum çok şükür

Diger sampuanlar benim sac diplerimi yakiyordu.sanki asitli gibiler.sac dokulmelerimde coktu.kuaforum onermisti ya bebe sampuani kullan ya da ipek bunlar asitli degiller diye.uzun sure bebe sampuani kullandim.iki yildirda ipek kullaniyorum.su an memnunum bunlarda bozmazsa urunu.

Diger sampuanlar benim sac diplerimi yakiyordu.sanki asitli gibiler.sac dokulmelerimde coktu.kuaforum onermisti ya bebe sampuani kullan ya da ipek bunlar asitli degiller diye.uzun sure bebe sampuani kullandim.iki yildirda ipek kullaniyorum.su an memnunum bunlarda bozmazsa urunu.
Hangi çeşidinden kullanıyorsunuz?

X