• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi porselen?

minnesotabenimnickimdiama

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
9
2
6
34
İzmir
İlk önce herkese merhaba :16:
Ben de çeyiz hazırlığı yapmaktayım daha çokkkkk zaman var ama hoşuma gidiyor bu hazırlıklar.Neyse :) En iyi porselen markası hangisi sizce?Karaca,Schafer,Emsan,Kütahya porselen ve bünyesindeki Keramika benim en başta aklıma gelenler,lüfen bilhassa kullananlar yardım etsin :17: .Pierre Cardin'in porselenlerini çok beğendim,çok kaliteli duruyor kullanan ya da duymuş olan var mı?Sizlerin yorumlarını bekliyorum ona göre :16: :21:

bernardo'dan aldım çeyizim için yemek takımlarını annemde bernardo kullanıyo günlük yemek takımlarını bir sorunmuz yok şuanda gayet güzel ve kaliteliler
benim aldığım yemek takımı kemik tozundan yapıldığını ve yüksek ısıda fırınlandığını syledi satışı yapan bayan yüksek ısıda fırınlandığından kırılma olasılığı dahada düşük oluyormuş
kullanamadım daha yemek takımlarını umarım öyledir:ssz:

bernardo'dan aldım çeyizim için yemek takımlarını annemde bernardo kullanıyo günlük yemek takımlarını bir sorunmuz yok şuanda gayet güzel ve kaliteliler
benim aldığım yemek takımı kemik tozundan yapıldığını ve yüksek ısıda fırınlandığını syledi satışı yapan bayan yüksek ısıda fırınlandığından kırılma olasılığı dahada düşük oluyormuş
kullanamadım daha yemek takımlarını umarım öyledir:ssz:

Ben Bernardo'nun Çin'den ithal edilip üzerine etiket yapıştırıldığını okumuştum yorumların birinde bu yüzden pek sıcak bakmıyorum artık Bernardo'ya.Bernardo'nun rosy serisini çok beğeniyorum çok şeker,bir gün çılgınlık yapıp alıvericem en sonunda.Sen hangi ürünü aldın?

ben pier cardin aldım canım bana da çok kaliteli geldi bir de çok beğendim desenini falan misafir yemek takımım ve kahvaltı takımım pier cardin ama işte çeyizlik kullanamadım daha ben de merak ediyorum valla :9:

İlk önce herkese merhaba :KK16:
Ben de çeyiz hazırlığı yapmaktayım daha çokkkkk zaman var ama hoşuma gidiyor bu hazırlıklar.Neyse :) En iyi porselen markası hangisi sizce?Karaca,Schafer,Emsan,Kütahya porselen ve bünyesindeki Keramika benim en başta aklıma gelenler,lüfen bilhassa kullananlar yardım etsin :KK17: .Pierre Cardin'in porselenlerini çok beğendim,çok kaliteli duruyor kullanan ya da duymuş olan var mı?Sizlerin yorumlarını bekliyorum ona göre :KK16: :D
benim evimde 2 tane porselen takımım varbiri kütahya porselen birisi porland çok da memnum tavsiye ederim:nazar::nazar::nazar:

Back