Ben bilim Üniversitesi yani Florans nightgale hastanesinde Doç.Dr.İlker Yazıcı'nın methini çok duydum.aklımda burun ameliyatı yaptırma fikri var ve ona yaptırmayı planlıyorum
Just wanted to thank Doç doktor İlker Yazıcı (Florance Nightingale hastanesi, plastik cerrahi) for providing such excellent job! You are more than doctor, more than being just professional! I was thrilled with the results. There are no words to describe how greatful I am! After having the surgery I feel like a new woman! My stomach is nice. You did a wonderful job! I am so happy with my results. Thank you so much! Ellerinize sağlık!
Bana göre Dr. Ali Rıza Öreroğlu gerçekten işini çok iyi bilen ve severek yapan bir doktor. Burun estetiği ameliyatı zor bir ameliyat. ben çok araştırdım ve karar vermeden önce bir kaç doktora muayeneye gittim. Dr ali rıza bey çok samimi, hasta psikolojisini anlayan bir hekim. Odasına girdiğim an kendimi çok rahat hissettim ve sorduğum sorulara detaylıca cevap verince bütün stresimi gitti. Ayrıca konusunda çok bilgili bir doktor, bir çok yurt dışı programlara katılmış ve güncel bilgiye sahip. Martta ameliyat oldum ve sonuçtan gerçekten çok memnunum herkese tavsiye ederim..kendisine ve ekibine burdan tekrar teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar sıze sorum olacak annem 3 sene once dudağına dolgu yaptıırdı ve dudagına vurulan malzemeyı ısmını bılmıyorum bunu azerbaycanda yaptırdı bız azerbaycanlıyız.sadece amelıyatla alınması gerektıgını soyledıleer..bu rısklı iş sonucta dudak bozulmaması gerekıyor bana akıl fıkır verın lutfen((((((