Kontakt Lens en iyi lens nasıl olmalı ve hangi marka olmalı arkadaslar ??

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
millet nerdeyse 9 10 senedır sağ ve sol 2.50 olması kaydıyla gözlük kullanıyorum ve uzun cabalarım sonucu babama lensi ikna ettirebildim yaşasın oley.) fakat gecenlerde bı arkadaşıma sordum o da lens kullanıyo ama onun ki kozmetik için renklı kullanıyo saglık sorunu yok ve de gozlerınde kuruluk oluşmus e bende de gözlük kullandıgım halde gözlerımde kuruluk var ve bu kuruluk meselesını babamın duymaması gerkıyo :)) bana ole bı lens markası ve ozellıkklerı soleyınkı babam bıle lensın gozlukten daha ıı oldugunu anlasın

bende yıllardır gözlük kullanıyorum
bende lens düşünüyorum
ama şunu söylim hangi lensi alırsan al mutlaka kuruluk yapacak ben çok araştırdım netten
sana şöyle bi önerim olur ancak
gözlük bi kenarda dursun
zaman zaman gözlük zaman zaman lens kullan
mesela dışarı çıkacağın zaman lensi kullan
evde gözlüğü tercih et
sürekli lens kullanma

birde marka olarak şunu tavsiye ederim B&L
ben kendim sağlıkçıyım, kullanmadım ama beraber çalıştığım doktorların kullandığı ve tavsiye ettiği lens markası B&L
aklında bulunsun.

tesekkurler.) bende zaten ole dusunuyorum evde gozluk dıdarda lens yoksa agrı yapıyomus sanırım .artı buradakı paylasımlardan da anladıgım cıdden b&l ıı dıyo herkez tabı bı saglıkcının solemesı daha etkılı oldu bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…