Kontakt Lens en iyi lens hangisi? acil cevap bekliyorum??

mujdeci

Sevgi Neydi? Sevgi EMEKTİ
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.095
4
39
merhaba arkadaşlar
ben daha önce freshlook hareli gri kullandım renginden çok memnundum ancak gözlerim çok yandıkuruma batma oldu bulanık görüyordum zaten aylıktı ve süresi dolunca bozuldu
şimdi tekrar almak istiyorum
en iyi lens markası ( yakmayan sulandırmayan rahat edebileceğim) hangisi kullananlar bana yardım edebilirmi
bie de aylık mı yoksa yıllıkmı almak daha iyi?
bana yardım edin kızlar lütfen
1-2 gün içinde almam lazım yorumlarınızı mutlaaka bekliyorum
jhonson&jhonsonun acuvue 2 colour lensi varmış çok rahatmış ama sanırım numaralı lens o. bu şekilde rahat olan oksijen miktarı yüksek lens tavsiyelerinizi bekliyorum...

aynı şekilde aynı lensi bende bir ay süreyle kullandım ve bulanık görme şikayeti bende de vardı.

inan sormak istediklerimi sormuşsun tam da... cevapları merakla bekliyorum..

lens konunda tecrübeli arkadaşlar nerdesinizzzzzzzzzzzz

solotica iyi diye duymustum ben kullanmadım ama elegance de aynı şekilde rahat ağlanabilen falan lensmiş bunu bana göz doktoru söylemişti

Merhabalar
uzun bir süre b&l kullandım..Ama son dönemlerde sorun çıkmaya başladı(kızarma , kaşıntı vs..)

bende şimdi doktor tavsiyesi ile air optix geçtim..daha rahatım..

fakat lensin yapısı çok kalın gözünde lens olduğu 2 km öteden anlaşılıyor :mymeka:

şimdilik bunlar söyleyebileceklerim , sorun olursa cevaplarım..

sevgiler.. a.s.

arkadaşlar (eskiden 1-2 aylık zevk için renkli gri lens kullanmışdım zamanı bitincede hevesimi almısdım tekrardan almadım kullanmadım.)
bende ilk defa kullanacagım..araştırma yaptım.sonucunda Acuvue Oasys şeffaf numaralı lensi kullanacagım..1 aylık ücreti : 59 TL doktorum gözlükte takmamı söyledi.uzagı göremiyorum.
Bilginize kızlar

Acuvue Oasys with HYDRACLEAR Plus Göz kadar doğal hissedilen kontakt lens.Oasys gece gündüz gözde kalabilen bir lenstir önerilen gözde kalma süresi 1 haftadır (hiç çıkarılmadan). Kuru ortamlarda bile gözün nemli ve canlı kalmasına yardımcı olur. Bilgisayar karşısında geçirilen uzun saatlerde veya kuru ortamlarda örneğin, merkezi ısıtma sistemli evler klimalı ofisler veya sigara dumanlı ortamlarda bile nemlilik ve kayganlık hissi verir. Yumuşak, ince ve esnek yapısı daha başlangıçtan itibaren rahatlığı sağlayan özelliklerdir ve oksijen geçişine imkan vererek gözlerin canlı ve sağlıklı kalmaarına yardımcı olur. Aynı zamanda ultraviyole (UV) ışınlarına karşı koruma sağlar.

slm kızlar
bugün optiğe uğradım uzun uzun konuştuk zaten genel olarak freshlookun uzun süreli rahatlık sağlamadığını söyledi
b&l aldım lıght green rengi çok doğal lens lduğu anlaşılmıyor.lens 6 aylık memnun kalırsam devam ederim zaten ben sürekli takmıyorum yani numaralı değil.
bu arada gözlükçü en iyi solüsyonun opti free olduğunu söyledi bende zaten onu kullanıyordum önceden de. bu yüzden lensin yanındaki hediye solüsyonu almadım ki o renu idi renu hakkında iyi şeyler duymadım hiç bilginiz olsun.
yine bu başlık altında en iyi lensleri konuşmaya devam edelim.
hem yeni kullanacak olanlara fikir olur hem de bilgi paylaşımı yaparız.
varmı başka b&l lıght green kullanan?

ben freshlook hareli serinin mavi renkler hariç hepsini (mavi ve tonları bence inanılmz kötü freshlookta) b&l lıght green de kullandım genel olarak 'b&l' tabiki çok daha rahat hem takması hemde gözde kaldıı süre boyunca sorun yaşatmıyor ama bana sorarsanız freshlook hareli gri ve saf ela en doğal lenslerden biri sürekli takılmıyorsa bence iyi bir solüsyonla idare edilebilr. b&L kullanan ve memnun olan bir sürü arkadaşım var ama ben almadn öncede bütün seriyi denedim açıkcası renklerini hiç ama hiç beğenmedim.b&l lıght greenide en fazla 3 kere taktım güneşte kedi gözü gbi oluyor.belki bnm gözüme uymuyordur =)

ya bence b&l iyi yani şimdilik bi problem yaşamıorum ayrıca benim lensim 6 aylık. denizcim dediğin gibi mavi çok çiğ duruyor benim gözlerim koyu o yüzden açık renkler tercih ediyorum lıght green bende çok doğal duruyor her gözde farklı durur bence.

vampcım lenslerin çok güzel güle güle kullan

kesinlikle solotica. rainbow denedim renkleri ve yapısı solotica kadar doğal değil. (yeşil tonlarını bilmiyorum) ama mavi tonlarını başarısız buldum. pupil boşlukları gözle doğal bir şekilde kaynaşmıyor. freshlook da denemiştim hatta miyop olduğum için pek anlayamadım ve aldım :))) hiç kullanmadım. şu ana kadar tek kullanabildiğim renkli lens solotica.

ben b&l aldım takamıyorum cunku bulanık goruyorum, gozlerım sulanıyor... belkı benım gozlerım hassas bılmıuorum ama cok kotu bence..

arkadaşlar konuyu açarken lens arıyordum bilen bilir freshlook kullanmıştım (ki renginden çok çok memnundum ) çok battı ve rahatsız etti diye kullanamadım. daha sonra b-l almıştım 6 aylıktı o kadar da para döktüm ama sonu hüsran oldu :gitme: lens çok kalın ve rahatsız resmen gözümü oyuyor takarken..
dolayısıyla kullanamıyorum. şimdi yine yardımınız istiyorum en iyi lens markası hangisi? solotica demiş bazı arkadaşlar sebeplerini ve önerileriniz bekliyorum..

Merhaba hanımlar,
Ben jhonson&jhonsonun acuvue kullanıyorum Çok ama çok memnunum.
Ve gündüz sürekli bilgisayara bakıyorum, hiç kuruluk veya başka rahatsızlık yapmıyor. Tavsiye ederim. Ama yine de önce doktora danışmakta fayda var tabii.

bn freshlook kullandm ve renklerini hic beqenmiorm arkadasim amazon un qrisini kullaniyo qozleri koyu olmasinna raqmen cok hos duruo tavsiye ederm =)))

ben amazon mavisi kullaniyorum aslinda guzel bi renk ama bazen kayiyor ve orta deligi guzel durmuyor orta deligi daha kucuk olan lens yokmu gerceksi duran yaa

yeşil kullanacaksan rainbow iidir giallolarımı sewerek kullanıyorum ama renkli lens ve rahatlık konusunda kesinlikle solotica şu an...lens olduğunu kimse ama kimse anlamıyor bile yakında ikinci bi renk daha alıcam soloticadan...

X