Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende almak istiyorum takipteyim bilgiler için şimdiden teşekkürler
inşallah dersiniz mutlu oluruz bende bi kaç aya alıcam ama marka da karar veremedim
Merhaba bu konuyu girdugume sevindim. Ben de ipl cihazi almak isyiyirum.
Bir forum yazari düzenli olarak paylaşım yapmış. Philips kullanmış ve cok memnun kalmış hatta fotoğraf bile baylasmis. Sizin de yorumarinizi takip edeceğim.
Peki siz yüzünüze kullanıyor musunuz? Acikcasi jiletle killarin kisaltilmasi olayı benim kafamı karıştırıyor.
1.5 ay oldu ilk bir ay haftada bir olmak üzere dün 5. seansı yaptım. Haftada ikiye düşürdüm.
Etki süper.
Kol, bıyık, koltuk altı bitti diyebilirim. tek tük tüy kaldı.
Özel bölgede üst kısımlar aynı şekilde çok azaldı ama tamamında henüz etki göremedim.
Çok mutluyum. yıllardır boşa çekmişim ağda derdi. Evet bunu 5-6 yapmazsan eski haline dönermiş öyle diyorlar ama elimde bu alet varken neden 5-6 ay ara vereyim ki.
tamamen bitirdikten sonra (ki bu çok uzun sürmez) ayda bir üstünden geçmeyi düşünüyorum.
Evet modern ağda deniliyor bu aletlere. Tamamen bitirmese bile acı çekerek her ay ağda yapmaktansa, acı çekmeden 3 ayda bir bu şekilde epilasyon yapmak tabiki daha rahat. Memnun kalmanıza sevindim. Braun biraz pahali ama nasip olursa ben de almak istiyorum bakalım.
Bu ışınlar kanserojen mi acaba? Ufakta olsa bir zararı oluyor mu cilde? Bir doktora danıstınız mı hiç?ben 1250 gibi bir fiyata almıştım ama geçen hafta 900 küsüre a101 e geldi belki hala vardır
Bu ışınlar kanserojen mi acaba? Ufakta olsa bir zararı oluyor mu cilde? Bir doktora danıstınız mı hiç?
Bende a101de gordum alacaktım ama tereddüt ettim doktora sormadan almak istemedim.
Birde bu ürünler a101 e özel üretiliyor ve o yüzden ucuz demişti bir magaza gorevlisi. Ama icerisinde bazı teknik eksikliklerde olmuyor degil demişti. Birazda o yuzden a101den almaya çekindim.
Canım bende rahim agzı kanseri riski var yüksek duzeyde kanserojen bir vurus var. O yuzden ufacık bir tehtit bile belkide bende buyuk etki yaratabilir. O yüzden hir doktorla görüsmeden kullanmayacagım canim :)aa öyle mi bende baya pahalıya aldım diye üzülmüştüm.
ben doktora danışmadım internetten araştırdım. Normal lazer uygulamalarını doktorlarda yapıyor zaten ki onda ışınlar daha yüksek. Bu ev tipi olduğu için ışınlar daha düşük düzeyde.
bir sıkıntısını da görmedim ama bu ay hamilelik dolayısıyla ara vermek zorunda kaldım.
Canım bende rahim agzı kanseri riski var yüksek duzeyde kanserojen bir vurus var. O yuzden ufacık bir tehtit bile belkide bende buyuk etki yaratabilir. O yüzden hir doktorla görüsmeden kullanmayacagım canim :)